- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Daha önceden de bu konu hakkında bir gönderi açmıştım. Telefonumun sol kenarı sanki yanmış kağıt gibi oldu, renk aynı ama bugün şunu da **bleep** ettim. Günlük kullanımda karanlık mod ve mavi ışık filtresi kapalı iken hiçbir sıkıntı yok, detaylı bir şekilde inceledim. Karanlık modu açtığımda da bir sıkıntı yok ama karanlık mod ve mavi ışık filtresi aynı anda açıkken telefonun sol kenarı yanmış kağıt rengine bürünüyor. Ekran yanması diye düşündüm ve internette araştırma yaptım, sonuçların hepsi hayalet ekranla ilgili, benimki gibi bir şey yok. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Ayrıca ekran yanmasını tespit edebilecek bir test ya da program var mı?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-24-2020 09:27 PM in
Galaxy AMerhaba JoAveinter,
Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-24-2020 03:24 PM (Last edited 10-24-2020 03:25 PM ) in
Galaxy AArama kısmına şu kodu yazar mısınız
*#0*#
Birde Samsung members hata raporu yollayın
Böyle bir ekran çıkacak burdan ekran sıkıntı olup olmadığını anlayabilirsiniz

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-24-2020 03:32 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-24-2020 03:34 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-24-2020 04:43 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-24-2020 04:57 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-24-2020 09:27 PM in
Galaxy AMerhaba JoAveinter,
Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD