cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A20'nin Sol Kenarındaki Garip Renk

(Topic created on: 10-24-2020 03:13 PM)
300 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Daha önceden de bu konu hakkında bir gönderi açmıştım. Telefonumun sol kenarı sanki yanmış kağıt gibi oldu, renk aynı ama bugün şunu da **bleep** ettim. Günlük kullanımda karanlık mod ve mavi ışık filtresi kapalı iken hiçbir sıkıntı yok, detaylı bir şekilde inceledim. Karanlık modu açtığımda da bir sıkıntı yok ama karanlık mod ve mavi ışık filtresi aynı anda açıkken telefonun sol kenarı yanmış kağıt rengine bürünüyor. Ekran yanması diye düşündüm ve internette araştırma yaptım, sonuçların hepsi hayalet ekranla ilgili, benimki gibi bir şey yok. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Ayrıca ekran yanmasını tespit edebilecek bir test ya da program var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba JoAveinter,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

6 Comments
Galaxy A
Merhaba
Arama kısmına şu kodu yazar mısınız
*#0*#
Birde Samsung members hata raporu yollayın
Böyle bir ekran çıkacak burdan ekran sıkıntı olup olmadığını anlayabilirsinizScreenshot_20201024-152450_HwModuleTest.jpgScreenshot_20201024-152446_HwModuleTest.jpgScreenshot_20201024-152440_HwModuleTest.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Baktım, bir sıkıntı yok. Çok şükür ölü piksel falan yok ama mavi ışık filtresini açınca neden öyle oluyor anlayamadım. Teşekkür ederim.
Galaxy A
Rica ederim iyi günler. 🙂
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
acaba başka a20 kullananlar bu sorunu yaşıyor mu Eğer Yaşıyorsan Bu yazılımsal bir sorun olabilir Çünkü sadece karanlık modda mavi ışık filtresini açınca böyle oluyor diyorsunuz siz de bir sorun yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bence de olamaz, çünkü uzun süreli görüntü bıraksam böyle olmaz, ekranın altında bir resim gözükür. Bu bildiğimiz sanki somut olarak yanmış gibi. Kâğıdı yakarken ilk başta bir renk ortaya çıkar, aynı renk. Zaten hiç telefonu uzun süre açık bırakmadım, yüksek parlaklıkta hiç kullanmadım, zaman aşımı 15 saniye. İnşallah yazılımsaldır ama durum cidden garip.
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba JoAveinter,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​