cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A14 Galaxy A24 Galaxy A34 5G ve Galaxy A54 5G için güncelleme talebi

(Topic created on: yesterday)
153 Views
OzanGalaxyA34-5G
Expert Level 2
Options
Galaxy A

'Sayın Samsung yetkilileri,

Bildiğiniz gibi, son dönemde Galaxy A16 5G ile başlattığınız 6 yıl büyük güncelleme politikası, kullanıcılar arasında büyük memnuniyetle karşılandı. Bu karar, hem cihazların daha uzun süre kullanılabilmesini sağladı hem de güvenlik açısından önemli bir adım oldu.

Ancak, bu politikanın yalnızca Galaxy A16 5G ile sınırlı kalması, diğer Galaxy A serisi kullanıcılarını üzdü. Özellikle 2023 ve sonrasında piyasaya sürülecek olan Galaxy A serisi cihazların da aynı güncelleme desteğine kavuşması, kullanıcı memnuniyeti açısından büyük önem taşımaktadır.

Bu nedenle, sizden tüm Galaxy A serisi ve galaxy Tab A serisi cihazlarına, tıpkı Galaxy A16 5G'de olduğu gibi 6 yıl boyunca büyük güncelleme verilmesi konusunda bir adım atmanızı rica ediyoruz. Bu sayede, kullanıcılar cihazlarını daha uzun süre güvenle kullanabilecek ve Samsung'a olan güvenleri artacaktır.

Bu talebimiz, yalnızca kullanıcıların değil, aynı zamanda teknoloji sektörünün genelinde de olumlu bir etki yaratacaktır. Daha uzun süre desteklenen cihazlar, e-atık oluşumunu azaltarak çevreye de katkı sağlayacaktır.

Saygılarımızla

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ERENSpei
Beginner Level 2
Galaxy A
Solution
190710
Active Level 10
Galaxy A
Tek yaptıkları üst modellere yoğunlaşmak A33 A35 hepsi aldı güncellemeyi zamanında güncellemeler verilmiyor kaç gündür A34e güncelleme bekliyoruz tab A9 plusda güncelleme gelmedi ama sırasıyla üst modeller almaya devam ediyor apple markasın da üst modeller olsun alt modeller olsun hepsi düzenli güncellemeler almaya devam ediyor neyimiz eksik anlamıyorum

View solution in context

Solution
jakopson
Active Level 6
Galaxy A
Samsung guncelleme politikasi esitlik ilkesine aykiri

View solution in context

Solution
s24fe
Active Level 7
Galaxy A
A24,34,54 bence de daha fazla güncelleme almalı çünkü güçlü ve yeni nesil cihazlar ama

A14 bence daha fazla almamalı one ui 6.1 de kasım kasım kasılan cihaz one ui 7.0 da düşünemiyorum dedemde var alırken bana sorsalardı asla aldırmayacağım ürün.

View solution in context

Solution
Alickk
Active Level 1
Galaxy A
Yeni Çıkacak Galaxy A Serisi Cihazlar Alıcak Sadece Büyük İhtimalle 👍

View solution in context

Solution
YUSUFCT
Active Level 6
Galaxy A
Bende var A14 4G gercekten sıkıntı telefon ama one ui 7 merak ediyorum yoksa coktan root atacaktım zaten one ui 7den sonra almaz 2025 subatta bitiyor guncelleme garantisi

View solution in context

Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba OzanGalaxyA34-5G,

Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

8 Comments
Solution
ERENSpei
Beginner Level 2
Galaxy A
YORUM
Solution
190710
Active Level 10
Galaxy A
Tek yaptıkları üst modellere yoğunlaşmak A33 A35 hepsi aldı güncellemeyi zamanında güncellemeler verilmiyor kaç gündür A34e güncelleme bekliyoruz tab A9 plusda güncelleme gelmedi ama sırasıyla üst modeller almaya devam ediyor apple markasın da üst modeller olsun alt modeller olsun hepsi düzenli güncellemeler almaya devam ediyor neyimiz eksik anlamıyorum
Galaxy A
Katılıyorum aynen öyle
0 Likes
Solution
jakopson
Active Level 6
Galaxy A
Samsung guncelleme politikasi esitlik ilkesine aykiri
Solution
s24fe
Active Level 7
Galaxy A
A24,34,54 bence de daha fazla güncelleme almalı çünkü güçlü ve yeni nesil cihazlar ama

A14 bence daha fazla almamalı one ui 6.1 de kasım kasım kasılan cihaz one ui 7.0 da düşünemiyorum dedemde var alırken bana sorsalardı asla aldırmayacağım ürün.
Solution
Alickk
Active Level 1
Galaxy A
Yeni Çıkacak Galaxy A Serisi Cihazlar Alıcak Sadece Büyük İhtimalle 👍
Solution
YUSUFCT
Active Level 6
Galaxy A
Bende var A14 4G gercekten sıkıntı telefon ama one ui 7 merak ediyorum yoksa coktan root atacaktım zaten one ui 7den sonra almaz 2025 subatta bitiyor guncelleme garantisi
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba OzanGalaxyA34-5G,

Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.
MOD​