- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba cihazım Samsung Galaxy A10S fakat cihazımda Game Launcher özelliği yok ya da ben bulamadım varsa nereden aktif edebiliceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim eski cihazım Galaxy J4+'tı onda var iken bu telefonda olmaması açıkçası garip...
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2020 10:03 AM in
Galaxy AMerhaba selcukkandemir,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. A10s cihazımızda, Game Launcher uygulaması mevcut değildir.
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamız ile aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2020 01:01 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2020 01:08 AM (Last edited 03-30-2020 01:08 AM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2020 01:13 AM (Last edited 03-30-2020 01:17 AM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2020 01:16 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2020 01:19 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2020 10:03 AM in
Galaxy AMerhaba selcukkandemir,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. A10s cihazımızda, Game Launcher uygulaması mevcut değildir.
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamız ile aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD