cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

GAME LAUNCHER YOK

(Topic created on: 03-30-2020 12:46 AM)
1671 Views
selcukkandemir
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhaba cihazım Samsung Galaxy A10S fakat cihazımda Game Launcher özelliği yok ya da ben bulamadım varsa nereden aktif edebiliceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim eski cihazım Galaxy J4+'tı onda var iken bu telefonda olmaması açıkçası garip...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba selcukkandemir,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. A10s cihazımızda, Game Launcher uygulaması mevcut değildir. 

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamız ile aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
MUSTAFASEZER
Active Level 8
Galaxy A
ayarlar gelişmiş özelliklerde var oraya bakabilirsiniz
0 Likes
Galaxy A
malesef yok hocam
0 Likes
MUSTAFASEZER
Active Level 8
Galaxy A
o zaman sizin cihazınızda desteklenmiyor olabilir
0 Likes
Galaxy A
sizin cihazda a10s'miydi ?
0 Likes
MUSTAFASEZER
Active Level 8
Galaxy A
yok ben a20 kullanıyorum
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba selcukkandemir,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. A10s cihazımızda, Game Launcher uygulaması mevcut değildir. 

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamız ile aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes