- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Galaxy A13 cihazında Başka cihazlarda arama ve mesaj özelliği yok. Ama bir adet sürüm yükledim APK Üzerinden ama uygulama açılmıyor. Galaxy J6 Cihazımdada desteklenmiyordu Ama yükledim ve takır takır çalışıyor. Acaba Galaxy A13 Nacho Cihazına Başka cihazlarda ve Arama ve Mesaj Uygulaması nasıl yükleyebilirim? Benim çok ihtiyacım var. BU TELEFONU ALMA NEDENİMDE BU. Bir sürüm önerirmisiniz yada ne yapabilirim?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-11-2023 11:34 PM in
Galaxy ASamsung Account (Cloud) hesabınızda oturum açarak tablet, saat ve hoparlörde cihazınızı kullanmaya yarayan bir özellik olduğu için yaptığınız APK üzerinden işlemler yetki alanı dışında olunca pek bilgim yok ve önerebileceğim ayarda yok. önerim telefona APK ları yüklememeniz dostum zarar verebilirsin.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-11-2023 06:18 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-11-2023 06:42 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-11-2023 06:46 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-11-2023 11:34 PM in
Galaxy ASamsung Account (Cloud) hesabınızda oturum açarak tablet, saat ve hoparlörde cihazınızı kullanmaya yarayan bir özellik olduğu için yaptığınız APK üzerinden işlemler yetki alanı dışında olunca pek bilgim yok ve önerebileceğim ayarda yok. önerim telefona APK ları yüklememeniz dostum zarar verebilirsin.