cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

GALAXY A13 BAŞKA CİHAZLARDA ARAMA VE MESAJ UYGULAMASI KULLANMA🤔🤔🤔🤔

(Topic created on: 01-11-2023 06:12 PM)
424 Views
Vanli065TabA7veA13
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Galaxy A13 cihazında Başka cihazlarda arama ve mesaj özelliği yok. Ama bir adet sürüm yükledim APK Üzerinden ama uygulama açılmıyor. Galaxy J6 Cihazımdada desteklenmiyordu Ama yükledim ve takır takır çalışıyor. Acaba Galaxy A13 Nacho Cihazına Başka cihazlarda ve Arama ve Mesaj Uygulaması nasıl yükleyebilirim? Benim çok ihtiyacım var. BU TELEFONU ALMA NEDENİMDE BU. Bir sürüm önerirmisiniz yada ne yapabilirim?

Herkese iyi günler.😊😊😊😊

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

Samsung Account (Cloud) hesabınızda oturum açarak tablet, saat ve hoparlörde cihazınızı kullanmaya yarayan bir özellik olduğu için yaptığınız APK üzerinden işlemler yetki alanı dışında olunca pek bilgim yok ve önerebileceğim ayarda yok. önerim telefona APK ları  yüklememeniz dostum zarar verebilirsin. 

View solution in context

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İkinci bir cihaza temas etmeden uzaktan arama ve mesaj okuma mı(akıllı saatler gibi)?
Galaxy A
Evet. Tüm tabletlerde mevcut bu özellik.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Onu bilmiyordum,birisi yazsa da bende öğrensem😊.
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

Samsung Account (Cloud) hesabınızda oturum açarak tablet, saat ve hoparlörde cihazınızı kullanmaya yarayan bir özellik olduğu için yaptığınız APK üzerinden işlemler yetki alanı dışında olunca pek bilgim yok ve önerebileceğim ayarda yok. önerim telefona APK ları  yüklememeniz dostum zarar verebilirsin.