cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme??

(Topic created on: 02-24-2020 02:09 PM)
373 Views
jö
Active Level 6
Options
Galaxy A

Android 10a ihtiyaç yoksa güncellemesem olur mu. Benim için A70de anroid 9 ile ilgili bir sıkıntı yok. Durduk yere bataryayı riske atmak istemiyorum. Biliyoruz ki her yeni güncellemede batarya optimizayson sorunu yasıyor ve süresi düşüyor 

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ,

Ben Samsung Forum Moderatörü Yeşil. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Bu güncellemeler, cihazınızın daha stabil, sorunsuz çalışmasını ve cihazda oluşabilecek olası sorunları önlemek için sunulan, güncellemelerdir. Cihazınızın performansı için güncelleme yapmanızı öneriyoruz.

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

8 Comments
KaraKedi74
Active Level 1
Galaxy A
benim telefonum m20 android 9da batarya dayanmıyordu bende android 10 yapınca nedense daha uzun süre kullanıyorum fakat wifi açık kaldiği zaman sarjim 3 saatte bir %1degerinde azalıyor
jö
Active Level 6
Galaxy A
Senin adına sevindim dostum, benimkisi eski bir alışkanlık. Yeni güncelleme yapınca sanki her şey bozulacak gibi geliyor 😅
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sen kafana dert etme bi sorun yaşamazsın güzelce optimize etmişler
0 Likes
KaraKedi74
Active Level 1
Galaxy A
😂 bozulmaz korkma
KaraKedi74
Active Level 1
Galaxy A
**bleep** yok
erkanugudur
Active Level 4
Galaxy A
bende m 20 kullanıyorum ve android 10 ile birlikte kasma - donmalar başladı. bence bekleyebiliyorsan yazılımda stabilizasyon sağlanana kadar bekle derim ( tabi böyle bir şey mümkün mü onu da bilmiyorum )
KaraKedi74
Active Level 1
Galaxy A
android 10.1 gelince kasmalar düzelir diye düşünüyorum
0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ,

Ben Samsung Forum Moderatörü Yeşil. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Bu güncellemeler, cihazınızın daha stabil, sorunsuz çalışmasını ve cihazda oluşabilecek olası sorunları önlemek için sunulan, güncellemelerdir. Cihazınızın performansı için güncelleme yapmanızı öneriyoruz.

Teşekkürler.
MOD​