cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme yakın galiba

(Topic created on: 02-07-2024 11:03 AM)
80 Views
efesa
Active Level 5
Options
Galaxy A

image

Galaxy A
inanın hiç belli olmaz, tek çare beklemek.
27 ocakta başladıysa ve o günden bu yana değişiklik yoksa testler iyi gidiyor denebilir.
0 Likes
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
instagramda videolarda bazen kasma oluyor bende onu düzeltseler başka bişry istemiyorjm one ui 6 da pek sorunla karşılaşmadım tek tük var biraz o da geçer zaten 6.1 ile
0 Likes
Galaxy A
zaten 6.0 bayağı sorunlu dediler, 6.1'i beklemek daha mantıklı.
0 Likes
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
evet sende instagramda bazı videolarda kasma donma fps düşüklüğü oluyor mu ha birde 5.1 de baya hatalıydı cızırtk geliyordu oyunlarda ve 5.1 de de instada kasma oluyordu a53,a33,a14 de falan fa varmış bu instagram sorunu
0 Likes
Galaxy A
kasma değil de bazı uygulama arayüzi hataları oluyor, mesela bazı butonların ikonları görünmüyor, kapatıp açınca yeniden düzeliyor.
kasma sorunu bende daha çok başka uygulamalarda oluyor, sırf o yüzden android 14'ü bakıyorum.
0 Likes
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
yani kasmadan kastım uygulamada yok videoda sendeleme var nasil anlatsam ekran kaydi çekmiştim orda bayagi belliydi
0 Likes
Galaxy A
burada yanıt olarak paylaşma şansın var mı?
0 Likes
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
yok video paylaşamıyorum istersen instagramdan atayşm videoyu
0 Likes
Galaxy A
kısa zamanda gelir mi bilmem ama dün yeni teste girdiğine göre biraz gecikebilir, 5F modeli hâlâ DXA2'de kaldı, demek ki testler iyiye gidiyor.

illa bir model numarasında gelecek diye bir şart da yok, 5F modelinde one ui 6 alan bazı ülkeler DXA2 aldı, bazıları DXA4 aldı mesela.
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy A
DXA2,CWL2 falan ne anlama geliyo ben hiç bilmiyorum sen ilgili gibisin anlatabilir misin
0 Likes