cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Günceleme

(Topic created on: yesterday)
114 Views
ümtcan
Active Level 4
Options
Galaxy A

Samsung bu günceleme işinde vasat altında kalıyor yav bi güncelemeyi tüm modelere aynı anda gönderek bukadar mı zor marka görmedim bu konuda 

0 Likes
17 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Keşke söylediğiniz kadar kolay olsa 😊 ama düşündüğünüz gibi değil malesef.
ümtcan
Active Level 4
Galaxy A
Elma serisi 6 sından 16sına hepsi aynı anda günceleme alırken samsung bu işte sınıfta kalıyor binle4ce çalışanı olan bi firma için hiçte zor degil
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Appleda 6sından 16sına kadar max 10 15 model var. Samungda bu sayı 2 3 katına kadar çıkıyor.
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy A
Yorum yaptım okursunuz Apple max 18 modele veriyor desteği ama samsung a isi sandığımızdan 36 a kadar çıkmaktadır Apple de operatör ile geliyorum guncelleme samsung ta csc ile verilmekte
XASQUEL
Expert Level 2
Galaxy A
iPhone gibi sadece amiral gemisi üretmiyor samsung 😊
Berkay03
Active Level 7
Galaxy A
Hocam bu güncelleme tek bir telefon için hazırlanmıyor. Testleri oluyor hataları varsa gideriliyor vsvs. Yani her modele aynı anda veremezler.
ümtcan
Active Level 4
Galaxy A
Bu güncelemeleri tek bi kişi hazılamıyot binlerce ekip çalışıyor haliyle okadar insan bunu yapması xor degil
0 Likes
Hasan_sklk
Active Level 4
Galaxy A
Kısmen haklısınız apple kıyaslarsan çok kötü ama çok fazla modeli olduğu için gecikiyor diğer androidlerle kıyaslamasına bakmak lazım. ben pek ilgilenmiyorum androidle bilen biri yazsa ona göre yorum yapılabilir
0 Likes
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy A
Sana şöyle açıklayayım

Apple guncelleme stratejisi söyle:

Csc degil de operatör lere göre veriyor

Samsung ise csc ile vermektedir

Ayrıca Apple max 18 modele verirken samsung 36 40 modele veriyor yaklaşık hepsi aynı anda alması mümkün degil samsungun önce csc isi kalkması lazim
0 Likes