cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Fotoğraf taşıma sorunu

(Topic created on: 01-07-2022 09:34 PM)
1443 Views
A70Kocaeli
Active Level 3
Options
Galaxy A

Fotoğraflarım uygulamasında kamera klasöründen bir foto seçip istediğim başka bir klasöre taşıma yaptığım zaman her defasında "izin ver" uyarısı çıkıyor. İzim ver dediğim zaman 1 öğe taşınamadı uyarısı geliyor. Yani istediğim bir fotoyu başka bir klasöre taşıyamıyorum. Sorun nereden kaynaklanıyor. İzin ver dedigim halde neden taşınamıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A70Kocaeli,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba
Konu ile ilgili olarak fotoğraflar uygulamasının verilerini silmeniz gerekiyor uygulamalar ekranına gelin fotoğraf Uygar uygulamasının üzerine parmağınız ile basılı tutun çıkan seçenekler içerisinde uygulama bilgileri yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden depolama yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden veriyi sil yazı seçeneğini bulun ve tıklayın uyarı gelir sonra eleyin Sorun devam ederse konu ile ilgili olarak Samsung müşteri hizmetleri temsilcilerini arayıp detaylı bilgi alın 444 77 11
A70Kocaeli
Active Level 3
Galaxy A
Sizin dediğinizi daha önce yapmıştım olmadı az önce hatta tekrar denedim. Ancak yine olmadı hala taşıma problemi oluyor.
Galaxy A
Fotoğraflarım uygulamasının uygulama bilgilerinde izinleri kontrol edin ve tüm izinlerin verildiğinden emin olun
0 Likes
A70Kocaeli
Active Level 3
Galaxy A
Bütün izinler açık fotoğraflarım uygulamasının ayrıntılarına kadar her kısma girdim kontrol ettim. Yeniden başlat bile yaptım. Ama sonuç aynı.
0 Likes
Galaxy A
Fotoğraflarım dediğiniz tam olarak ; telefonun kendi galerisi ya da Google Fotoğraflar uygulaması mı yoksa indirdiğiniz bir 3. Parti uygulama mı ?
0 Likes
A70Kocaeli
Active Level 3
Galaxy A
Kendi uygulaması fotoğraflar. Google fotograflarima da kaydedilen bildiğin uygulama.
0 Likes
Galaxy A
Ben kendi fotoğraflarımda denedim bende bir sorun yok normalde de olması gerek ama sonradan güncelleme ile falan ortaya çıktıysa cihazı sıfırlamanızı tavsiye ederim Gene de düzelmezse burdan yardım al bölümünden Samsung Membersa hata raporu gönderebilirsiniz
0 Likes
A70Kocaeli
Active Level 3
Galaxy A
Galeri uygulamasında taşıma yapabiliyorum orda sorun yok. Ancak fotoğraflarım uygulamasını kullanıyorum ben . Samsung teknik ekip de sıfırlama isterse zaten daha da Samsung kullanmayı düşünmüyorum açıkçası . Kendi kendime kapanma mi olmadi donma mi olmadı dokunmatik bildiğin çalışmadığı zamanlar oldu a70 de. Soğuttu kendini Samsung kusura bakmasın
0 Likes
Galaxy A
Bende onda da sorun yok en son sürüme de güncel belki yedekleme ayarları yapılırken bir sıkıntı olmuştur ama tam olarak bilemiyorum başka da bilemiycem sıfırlamaktan başka çare gözükmüyor gibi Umarım sorununuz düzelir
0 Likes