Bir ay önce satın aldığım Samsung a56 cihazımda ışığa doğru tutuğumda veya çapraz şekilde bakıldığında belirgin olan bir leke ortaya çıktı.. Söz... View Post
Bir ay önce satın aldığım Samsung a56 cihazımda ışığa doğru tutuğumda veya çapraz şekilde bakıldığında belirgin olan bir leke ortaya çıktı.. Söz... View Post
Metin aramasını Türkçe yapabilen var mı View Post
Arkadaşlar a55 telefonu hakkında soru sormak isteyenlere yardımcı olurum View Post
Merhaba. Nolur yardım edin. Samsung a54 cihazım sürekli ıslanmamasına ve nemli ortama girmemesine rağmen. Nem algılandı, telefonunuzu şarja takmayın... View Post
Arkadaşlar ben kredi kartı baş vurusu başvurmuştum normal adresi seçtim 3gün somra sms e adresiniz güncel değil kredi kartı gönderilmedi hatası verdi... View Post
A56'nın 128 ve 256'lıkları arasında UFS farkı var mı yoksa ikisi de aynı mı? View Post
A33 telefon kullanıyorum da merak ettim A33 telefonlara ne zaman One UI 8 geliyor View Post
Bu ekran süresi gerçekten çok can sıkmaya başladı özellikle youtube çok fazla pil tüketiyor View Post
Arkadaşlar samsung un uygulama ları lazım olurmu boş boş yer kaplıyor siz sildiniz mi View Post
Arkadaşlar hepinize iyi günler telefona ne yaprsam daha az kasar View Post
User | Likes Count |
---|---|
321 | |
318 | |
240 | |
230 | |
207 |