cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekranda beyaz ışık çakması

(Topic created on: 05-18-2020 11:56 PM)
4520 Views
Santanafero
Active Level 4
Options
Galaxy A

Tüm kullanıcı arkadaşlarıma öncelikle merhaba, sorun şu ki; bazen cihazım uyku modunda iken, uyandırdığımda ekranda 0,5 mili saniyelik beyaz bir ışık çakması oluyor. Cihazımı yeni sıfırladım ama hala bu sorun ara sıra oluyor ben ışık algılama sensörlerinin uyanıp, cihaz ekranını ortam ışığına göre optimize ederken olabileceğini düşünüyorum. Sizce normal mi? aynı sorun ile karşılaşan arkadaşlarım var mı?

Model samsung Galaxy SM-A920F

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Santanafero,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden arıza videosu ile birlikte bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
2 Comments
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy A
Bu tarz bir şey yaşamadım ekran parlaklığı açılıp kızılsa dediğin doğru da neden beyaz ekrana düşer bilemedim bu uygulamadan hata raporu göndermeyi dene olmazsa bir canlı destek alıp sorununu anlat derim belki ekrandaki panelle alakalı bir sorun varsa garanti kapsamında degistirir.
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Santanafero,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden arıza videosu ile birlikte bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes