cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekran yanıp sönüyor a54

(Topic created on: 08-23-2024 02:20 PM)
197 Views
Cakix-A54
Active Level 5
Options
Galaxy A

Oyun oynarken ekran yanıp sönüyor oynayamıyorum oyunu(a54) beyaz ışık gidip geliyor sürekli

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Cakix-A54,

Durumu incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
ηefthγs
Active Level 5
Galaxy A
Parlaklık kısmından bahsediyorsanız "Adaptif Parlaklık" kısmını açık bırakmış olabilirsiniz.

Cakix-A54
Active Level 5
Galaxy A
Parlaklık değil bir anda ekran beyaz oluyor
0 Likes
ηefthγs
Active Level 5
Galaxy A
Telefon ekranınızda sorun olabilir telefoncuya veyada servise götürmekte fayda var.
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy A
Telefon ekran değişimi yapıldı mı?
0 Likes
Cakix-A54
Active Level 5
Galaxy A
Hayır, orjinal ekran
0 Likes
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy A
Genellikle orijinal yazılım karşısında sahte takılmış ekranlarda hata oluşur bu yüzden sordum servise gidip yardım alın
0 Likes
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Cakix-A54,

Durumu incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes