cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekran titremesi ? A52 parmak izi kabul etmeme

(Topic created on: 01-13-2023 12:28 PM)
120 Views
Gün-ışığı
Active Level 4
Options
Galaxy A

Güncellemeden sonra meydana gelen ekran titremesi geçmiyor simdide parmak izini kabul etmemeye basladı telefonu oldukca dikkatli kullanan biriyim tek çizik dahi bulamazsınız lutfen yardımcı olun bu konuda .

3 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Önce fabrika sonra da hard format atın,eger düzelmezse yazılımsal sıkıntıdır ve yeni ayın yapmasının gelmesini bekleyin.
Galaxy A
Güncelleme yaptım sorun oldu sonra fabrika ayari ile sifirladim bu sekilde basladı sorun faydasiz yani
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi tavsiye ediyorum.
Samsung members> destek> hata raporları> çıkan sayfa içerisinden uygun hata seçeneğini seçip tıkla> çıkan sayfa içerisine cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuz bütün sorunlarınızı ayrıntılı bir şekilde yazıp sorununuzun sıklığına seçip hata raporunu gönderin.
Yetkililer cihazınızı kontrol ettikten sonra size yazılı bir mesaj atarak Samsung members uygulaması üzerinden geri dönüş sağlayacaklardır.

Hata raporunda verilecek yanıtta sorununuz çözülmez ise veya hata raporunuza bir hafta içerisinde yanıt verilmez ise cihazınızı sıfırlayın.

Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.

Bu gibi yöntemleri yapmana rağmen sorun düzelmez ise cihazı samsung yetkili servis merkezine kontrol edilmesi için teslim et. Servis hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerini ara. 4447711