Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Merhaba eski telefonum da panel üzerinden internet indirme hızını görebiliyorumdum Samsun'da böyle bir özellik varmı. Galaxy a35 View Post
Samsung A55 kullanıyorumda parmak izi ve yüz tanımaları verimli çalışmıyor parmak izi okuması yavaş kalıyor yüz tanımasına verimli değil cinli... View Post
Samsung A33 Telefon da instigram için bildirim sesi değişebiliyor mu View Post
Merhaba şarjı 20 ile 80 arası mı kullanmalıyım yoksa 20 ile 100 arası mı ? 20 ile 80 arasında kullandığımda günde 2 sefer şarja takıyorum diğer türlü... View Post
Gün içinde 11 gibi şarj fulledim ve bu saate kadar pubg de dahil bu sonucu aldım sizce şarjı fulleyim mi yoksa 2 defa %80,%85 veya %90 mı yapayım hani... View Post
Oyunlarda vulkan kullanmak istiyorum nasıl yapıldığını bilen varsa anlatırsa çok memnun olurum. Bide oyunda sıcaklığı görebileceğim bi uygulama varsa... View Post
Gerçekten güzel bir arayüz tasarlanmış ama keşke bir tık daha grafiksel olsaymış siyah boş sayfa üstüne wordden metin girmiş gibi duruyor.. View Post
İyi günler galaxy A54 saat uygulamasını yanlışlıkla sildim geri nasıl yüklerim. Play stordan değil cihazdan orj saat uygulamasını geri nasıl... View Post
Ram plusı kapatmak pil performansını arttırır mı View Post
A55 kullanmaktayım ve düzgün bir kılıf bulamadım ondan s24fe ile A55 neredeyse aynı boyutları, kalınlıkları s24fe kılıfı alsam sorun olur mu... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1010 | |
991 | |
753 | |
454 | |
350 |
User | Count |
---|---|
67 | |
45 | |
44 | |