cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekran koruyucu tavsiyesi

(Topic created on: 05-09-2024 05:50 PM)
718 Views
SamungA34
Expert Level 3
Options
Galaxy A
Hangisi daha iyi ekranı sanki hiç koruyucu yokmuş hissini verir bilgi verirmisiniz 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Rica ederim Bir de Şöyle bir şey de var temperli cam çizilmelere karşı daha fazla korusa da darbe aldığında ortadan çatlayabiliyor nano ise daha esnek olduğundan daha dayanıklı amaç zaten telefon darbe aldığında ekranı korumak ince çizikler tabi olacak Şunu buldum şimdi gayet güzel açıklamış ona da bakabilirsin fikir açısından https://pratikcevap.com.tr/threads/ekran-koruyucu-cam-mi-nano-mu.580834/

View solution in context

Solution
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu bize

View solution in context

45 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Nano ekran tercih edebilirsiniz. Ya da seramik ekran
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy A
Seramik çizilir mi hemen
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Nano asla almayın,nano ekran koruyucularını millete daha iyi diye yediriyorlar bide 100 lira alıyolar.Temperli ekran koruyucu alıniz
Galaxy A
Ben kullanıyorum senelerdir hiç bir sorun yaşamadım burda çoğu kişi de onu tavsiye ediyor
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
sorun yaşayıp yaşaman değil,nano ekran koruyucuları senelerdir telefoncular daha iyi diye milleti yiyip satıyorlar.Nano ekran korucuları sağlam da değil.Temperli ekran korucuları alınmalıdır
0 Likes
Galaxy A
İyi olmasa sorun yaşardım heralde diye düşünüyorum 😊
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Durum öyle değil hocam düşünceniz yanlış ama umarım öğrenmişsindir nano nun d a n d i k olduğunu🙂
0 Likes
Galaxy A
Dandikse bu kadar insan niye nanoyu tavsiye ediyor? Sorun yaşamadım diyom **bleep** diyon Şurdan karşılaştırma yapılıyor Temperli daha kalın yüksekten düşürse nano ana ekranı Parçalar vs ben kaç defa düşürdüm normal yükseklikten Tabi ne kadar yüksek olduğu ve zemin önemli bir de telefonun ana ekranı, zaten sağlam gorilla glass 5 O yüzden bana yetiyor nano ve tatmin ediyor tabi ana ekran Dandikse pls fln o zaman sıkıntı olabilir
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Temperli daha sağlam nanoya göre
0 Likes