leedoesntknow
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Ekran kaydi aliyorum kendim aydinlik gorsem bile kaydi aldiktan sonra arkadasima gonderdigimde ya da galeride karanlik cikiyo telefonu yeniden baslattim yine olmadi one ui 7 gelene kadar boyle bir sorun yoktu nedenini bilen var midir
4 Comments
oylecebirisi
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a week ago in
Galaxy A
Hocam benim bilgilerime göre bu durum One UI 7 güncellemesinden sonra baya kişide olmuş. Sen ekrana bakarken her şey aydınlık gibi görünüyor ama ekran kaydı alıp galeriye baktığında ya da başkasına gönderdiğinde video karanlık çıkıyor diyorsan, büyük ihtimalle telefonda güncellemeyle birlikte “renk düzeltme” gibi bir ayar aktif olmuş. Bu ayar, sen **bleep** etmeden ekranın renk tonlarını veya parlaklığını değiştiriyor ama bu değişiklik sadece senin ekranda gördüğünle sınırlı kalıyor, kayıt edilen videoya da karanlık hali yansıyor. Çözmek için Ayarlar > Erişilebilirlik > Görme > Renk Düzeltme kısmına girip o ayarı kapatmayı denesin. Düzelmezse telefonu ses kısma + güç tuşuna uzun basarak yeniden başlatsın, bazen sistem takılı kalıyor. Bir de ekran kaydı uygulamasının önbelleğini temizlemek işe yarayabiliyor. Güncellemeyle gelen bu tarz küçük hatalar bazen sonradan gelen yamalarla düzeltiliyor, o yüzden yazılım güncellemesi var mı diye arada bir kontrol etsin. Sorun hâlâ çözülmezse Samsung Members uygulamasından geri bildirim bırakmak mantıklı olur, çünkü bu baya sistemsel bir sıkıntı gibi duruyor. 😊😊
leedoesntknow
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a week ago in
Galaxy A
Cok sagolasin kardes ekstra karartma acikmis ondan olmuyomus
oylecebirisi
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a week ago in
Galaxy A
Anladım hocam rica ederim ❤
KerimKılınç
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a week ago in
Galaxy A
6.1 kullanıyorum daha 7'yi yüklemedim bende'de aynı sorun var.