Resolved! Solved

Original topic:

Edge ligthing

(Topic created on: 03-10-2020 09:51 PM)
312 Views
jö
Active Level 6
Options
Galaxy A

Android 10 ile A70te de edge lighting olacak mı

9 Comments
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Gelebilir gibi gözüküyor ama şu an da kullanmak istersen ayrıca bir uygulama tercih edebilirsin. Aynı zamanda şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla pil kullanımında en fazla %1'e tekabül ediyor. Kullanmak istersen uygulama aodnotify.
jö
Active Level 6
Galaxy A
Çok teşekkürler
0 Likes
jö
Active Level 6
Galaxy A
Dediğiniz program Always on display açıkken çalısıyor sadece. O kapalıyken çalısan olsa iyi olurdu.
0 Likes
yusufa50
Active Level 6
Galaxy A
a50ye ne zaman gelicek android 10
yusuftvnA70
Active Level 7
Galaxy A
knk telefon edge ekranlı yapıya sahip değil nasıl olsun
0 Likes
jö
Active Level 6
Galaxy A
Yanlardaki egde den bahsetmiyorum, ön kamera yanlarında ışıklardan bahsediyorum
0 Likes
yusuftvnA70
Active Level 7
Galaxy A
hee inş gelir ya bende de a70 var bir sürü şeyin değişmesini istiyorum bakalım görücez
sayim
Active Level 3
Galaxy A
peki zeki müren de bizi görecek miii
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ,

Ben Yeşil. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Bu gibi güncellemeler, cihazınızın daha stabil, sorunsuz çalışmasını ve cihazda oluşabilecek olası sorunları önlemek için sunulan, güncellemelerdir. Menülerde bir değişiklik görmeyebilirsiniz ancak arkaplanda, performans artacak ve uygulamalarla uyum geliştirilecektir. 

Ancak iletmiş olduğunuz bu başlığınızı, öneri olarak değerlendirilmesi için yetkili birimlere iletmekteyiz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes