cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Dosyalar

(Topic created on: 01-08-2021 11:59 PM)
198 Views
Lyñx
Active Level 4
Options
Galaxy A

1`Arkadaşlar Dosyalarım>Dahili Depoloma>Android>Data klosöründeki klasör sayısı birşry yüklemedim halde birsürü atmış bir sorun olabilirmi?

Telefonu aldımda gereken herşeyi yükledikten sonra ordaki dosya sayısı=220 felandı şuanda=450 
klasör var.
2`Ccleaner gibi programlarda boş klasörleri sil diye seçenek var 325 e yakın siliyor silsem problem yaratırmı.
İYİ GECELER DILERIM.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Lyñx,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Selahattin44
Active Level 3
Galaxy A
Boş klasörler toplasanız 50 MB etmez silmenizi tavsiye etmem
0 Likes
Galaxy A
adı üstünde boş klasör Silebilirsin
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
Data klasörünü gönül rahatlığıyla silebilirsin...o klasörün amacı daha sonra uygulamalar hızlı açılsın diye çerez depolamak tır....ben günlük siliyorum
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
şunu unutmayın, egerki cihazınız rootlu değilse istediğin klasörü silebilirsin nasıl olsa android işletim sistemi ayni dosya klasörü saniyesinde tekrardan açar....cok yüzsüz bir sistemdir...😁😁😁
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Lyñx,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes