cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Donma Kasma A137/F

(Topic created on: 09-30-2023 10:45 AM)
316 Views
iq2802
Active Level 4
Options
Galaxy A

😶🌫️Oku Belki Yardımın Dokunur 1dk Nı Almaz Okumak Brocum😶🌫️.6ay içinde çok sil yükle sonucunda yavaşlayan cihaz 6 aylık Nisanda aldım.Büyük ihtimal diski 6 ay içinde baya yıprandı bunu ekran görüntüsünden anlayabilirsiniz.Sizce Servise Ana Kart Değişikliği İçinmi Verim Çünkü Emmc Yani Disk Ana Karta Gömülü Dür.Yoksa Yeni Yazılım Kurmak İçinmi Servise Verim Hangisi En Kısa Sürede Gelmesini Sağlar.Veyahut Ücret Talep Ederlermi.Kaç gün sürer.Ana Kart Değişikliği Yapan Vardır Forumda Bana Yardımcı Olabilirmi.?Hard Reset Stock Rom Atıyorum Fabrika Ayarları Dahil Cihazı Güncelliyorum Yok Yine Aynı Cihaz Güncel.Yok 1 Hafta Sonra Yine Kasmaya Başlıyor.Klavye donuyor ekran donuyor oyunlarda en basiti subay surf **bleep** bir oyunda bile kasıyor Arayüz Ayrı Kasıyor Ztn.

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba iq2802,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😄😄
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
🤣🤣 kasıyor kasıyor donuyor donuyor😁
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Realmis
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Giriş segment ve g80 ne beklion?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
G80 bile Subway surfte donuyorsa ne anladım ben g80in Exynos 850den daha iyi olmasına o zaman
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
**bleep** bende daha kötüsü var Exynos 850 ama bende genel olarak büyük bir kasma donma problemi yok bazen oluyor arayüzde elbet ama ondan sonra gayet sıkıntız çalışıyor diyebilirim 1yıldan bayadır kullanıyorum

Bu arada gboard kullan hiçbir kasma donma yok klavyede

Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba iq2802,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​