- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-30-2023
10:45 AM
(Last edited
09-30-2023
10:55 AM
by
Yeşilırmak
) in
😶🌫️Oku Belki Yardımın Dokunur 1dk Nı Almaz Okumak Brocum😶🌫️.6ay içinde çok sil yükle sonucunda yavaşlayan cihaz 6 aylık Nisanda aldım.Büyük ihtimal diski 6 ay içinde baya yıprandı bunu ekran görüntüsünden anlayabilirsiniz.Sizce Servise Ana Kart Değişikliği İçinmi Verim Çünkü Emmc Yani Disk Ana Karta Gömülü Dür.Yoksa Yeni Yazılım Kurmak İçinmi Servise Verim Hangisi En Kısa Sürede Gelmesini Sağlar.Veyahut Ücret Talep Ederlermi.Kaç gün sürer.Ana Kart Değişikliği Yapan Vardır Forumda Bana Yardımcı Olabilirmi.?Hard Reset Stock Rom Atıyorum Fabrika Ayarları Dahil Cihazı Güncelliyorum Yok Yine Aynı Cihaz Güncel.Yok 1 Hafta Sonra Yine Kasmaya Başlıyor.Klavye donuyor ekran donuyor oyunlarda en basiti subay surf **bleep** bir oyunda bile kasıyor Arayüz Ayrı Kasıyor Ztn.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2023 02:41 PM in
Galaxy AMerhaba iq2802,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2023 11:24 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2023 11:26 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2023 12:00 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2023 12:00 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2023 01:01 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2023 01:01 PM (Last edited 09-30-2023 01:05 PM ) in
Galaxy ABu arada gboard kullan hiçbir kasma donma yok klavyede

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2023 02:41 PM in
Galaxy AMerhaba iq2802,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD