cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Dokunma koruması kapanmıyor

(Topic created on: 06-03-2024 08:38 PM)
428 Views
Furkannnnn
Active Level 3
Options
Galaxy A

image

Herhangi bir şekilde sensöre dokunarak kapatmaya çalışsamda veya cebimden çıkarıp tekrar herhangi bir şekilde dokunmamama rağmen kapatmaya çalışsam da bu sorun telefonu aldığımdan beni böyle lütfen bu sorunu düzeltin!
8 Comments
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlardan kapat bunu
0 Likes
Furkannnnn
Active Level 3
Galaxy A
Özelliği kapatmak istemiyorum çünkü gerekli. Lakin özellik resimdeki gibi gözükürken manuel kapatamıyorum mutlaka kilitleyip tekrar açmam gerekiyor.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
ayarlardan kapat, olmazsa ekran koruyucu varsa çıkartıp ekranı güzelce silip dene. gene düzelmez ise tlf. sıfırla. buna rağmen halen sorun devam ederse servise götür
0 Likes
Furkannnnn
Active Level 3
Galaxy A
Hocam dediğiniz yöntemler olmuyor, burdaki sorun bu özelliğin korumasının çalışması ama sensöre herhangi bir temas ve yakınlık arz etmezken çalışmaya devam etmesi ve kilit simgesini yukarı doğru çekmeme rağmen kapanmaması. Dediğim sorun ise her zaman olmuyor kendi kendine de kapanıyor ama olduğu zamanda uğraştırıyor.
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Aynı sorunu yaşıyorum sensorle alakası yok

Eğer cihazı yeni temizledikysem ya ilk ya Bi kaç dk sonra o ekran gidiyor birdaha ses ve güç koduna basılı tutup yeniden açmam gerekiyor yoksa yok
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
genelde buna ekrandaki ıslaklık, nem, su damlası, tükürük neden oluyor. ama sensör hatası varsa bilemem.
_FVS_
Active Level 10
Galaxy A
Bu sorun yeni cihazların çoğunda var. Eski ve şimdiki premium telefonlarda yakınlık sensörü varken diğer sınıflarda sanal yakınlık sensörü bulunuyor. Bu sanal yakınlık sensörü ön kamera yardımıyla çalışıyor fakat pek performanslı çalıştığı söylenemez. Kendim çözümü şöyle buldum, dokunma korumasını kapattım, çift tıklayıp açılma özelliğini kapattım.
Furkannnnn
Active Level 3
Galaxy A
Yeni güncellemeye baktım ve bir tane geldi sonra tekrar kontrol edeceğim.
0 Likes