cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Depolama Sorunum Var ve Çözemiyorum

(Topic created on: 01-28-2020 07:26 PM)
367 Views
Cetrion
Beginner Level 5
Options
Galaxy A
A70 kullanıcısıyım. Telefonumun hafızası sürekli kendi kendine azalıyor ve buna engel olamıyorum. Arka planda açık uygulama vs. Gibi dönüşler yapmayın lütfen denedim. Dosyalar kısmına girince depolama analizi yaptırıyorum. Aldığım yanıt şöyle ki diğer adlı başlık altında 80 GB alan kaplayan bir şeyler var fakat ben o diğer başlığı altındaki şeyleri görüntüleyemiyorum. Ne yapabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Cetrion,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
GX5632
Active Level 6
Galaxy A
Cihaz bakımı uygulamasında da hafızanız dolu gözüküyor mu?
0 Likes
Cetrion
Beginner Level 5
Galaxy A
evet
0 Likes
GX5632
Active Level 6
Galaxy A
Açıkcası daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ama bunun gibi nedeni bilinmeyen sorunlar için en kolay çözüm telefonu sıfırlamak. Smart switch uygulamasını kullanarak uygulamaların ana ekranınızdaki sıralamalarına kadar tüm verilerinizi yedekleyebilirsiniz. Sıfırlamayla beraber verileri geri yükleme işlemi 1-2 saat sürecektir.(Sd kart kullanırsanız)
01yakupcan
Active Level 3
Galaxy A
bence sorun yükledigin uygulamalarının verisindedir uygulamalar çoğu zaman internetten vb yerlerden bilgi alarak daha çok yer kaplarlar.
0 Likes
AlperenInac
Active Level 4
Galaxy A
spotify kullaniyorsaniz her dinlediginiz sarkidan boyutu artar benim suan 23gb spotify uygulamasi kullaniyor bi ihtimal olabilir uygulamalardan boyuta gore sirala diyerek te kontrol yapabilirsiniz
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Cetrion,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes