Original topic:

Cihaz pilin yenj değişti şarj süresi az?

(Topic created on: 06-27-2024 12:49 PM)
179 Views
view_
Active Level 4
Options
Galaxy A
Cihaz pili bitik iidi değişildi Ankara'dan geldi 3 4 gündür cihaz pili öğreniliyor gözüküyordu az önce tam dolumdan çıkardım şarj süresi 10 saat alıyorum 18 saat almak varken neden böyle oldu çoğu uygulamam da derin uykuya alındı neden böyle oldu yardımcı olur musunuz? 

image

15 Comments
s1lent
Active Level 6
Galaxy A
Evet teşekkür ederim.Gelişme olursa formu güncellerseniz sevinirim iyi geceler :)
Galaxy A
Ne kadar ücret ödediniz hocam?
view_
Active Level 4
Galaxy A
Ücret ödemedim garanti süresine 1 ay kala gönderdim cihazı herhangi bir ücret talep etmediler garanti süresi de uzatlmiyormus dip not olarak düşeyim.
0 Likes
onurtuna
Active Level 9
Galaxy A
Kardeşimiz ile özel den yazıştık kendisine bilgi verdim şuan aldiğin 7 saat 10 saat ekran süreleri normel bir de pil daha yeni ve optimize olmamış pilin kendini toparlaması max 2 hafta sürer sonra yavaş yavaş açılmaya devam eder.

Öteki taraf dan A73 gelen UI 6.1 de optimizasyon sorunları var bu da pili çok etki etmekte umarım gelecek güncellemeler ile düzelir.
view_
Active Level 4
Galaxy A
Eksik olmayın agabey cansıiniz
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy A
Bunlar tahmini süreler önceki kullanımların oranlarını ile hesaplanıyor. Örneğin 2 gun telefonu hiç kullanma 3. Gün şarja tak kullanmaya başladığında çok yüksek değerler elde edersin.