cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihazım A53 18 Gün serviste kaldı

(Topic created on: 02-09-2024 06:52 PM)
445 Views
heyo123
Active Level 8
Options
Galaxy A

image
64 Mp kamera fotoğrafları bu şekilde basık çekiyo diye evime 10 dakikalık serviste telefonum 18 gün kaldı test etmişler ve Güney Koreyle iletişim kurup sorunun güncellemeyle alakalı olduğunu ve Güney Korenin telefona düzeltme güncellemesi vericeğini söylediler size inandırıcı geldi mi ? 2 adet güncelleme geldi düzelmedi. Düzeltme güncellemesi gelcek dediler 
20 Comments
Mertpek_A137F
Active Level 4
Galaxy A
Banada çok inandırıcı gelmedi ama güncelleme vericez dedilerse biraz bekleyin
heyo123
Active Level 8
Galaxy A
Her gelen güncellemede bu değil başka güncellemede çözülcek deyil oyalıcaklar gibi geldi bakalım nolcak
Galaxy A
Bende sorun yaşadım cihazla ilgili şirket cihaza gelecek olan güncellemeyi kurun düzelecek dedi ama bir düzelme yok
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 3
Galaxy A
Basık çekiyor deyince şimdi anladım
0 Likes
_SSalim
Active Level 8
Galaxy A
Düzeltme güncellemesi diye bisey mi varmış insanları oyalamak nedir kardeşim direk servis sorununa göre güncelleme sorunu olduğu için onların hatası değişim iste bence
heyo123
Active Level 8
Galaxy A
Kız dedi düzeltme güncellemesi sonrası düzelmesse yine gel ben şimdi nabayım kafam karıştı
_SSalim
Active Level 8
Galaxy A
Valla kardeşim bence onlarj bekleme git değişim iste derim
heyo123
Active Level 8
Galaxy A
Dimi ama bu sefer güncellemeyi beklemediniz derse değişim istersem reddederse iş tüketici heyetinemi gitçek
0 Likes
_SSalim
Active Level 8
Galaxy A
Güncelleme ile kesin düzelecek garantisi veriyorlar mı yok vermiyor git gel diyor ben neden ayrıca bekleyeyim ki güncellemenin ne zaman geleceğini bilmiyorum bu durum senin sorunun değil onların sorunu sen kullandığın ürünü sorunsuz kullanmak istiyorsun sadece