cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Chrome kendi kendine aktif oluyor

(Topic created on: 02-19-2020 11:53 AM)
539 Views
jö
Active Level 6
Options
Galaxy A

Chrome u devre dışı bıraktım otomatik güncellemeler de devre dısı ama Chrome sürekli olarak aktif oluyor ve kendi kendine google play üzerinden güncelleme yapıyor. Sadece chrome da basıma geliyor bu. Çözümü nedir?

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
rcparda
Active Level 7
Galaxy A
malesef çözümü yok. android web view servisi chrome üzerinden çalışıyor. siz kapatsanız da uygulamalar örneğin twitter da bir linkr bastınız chrome ile açılıyor. yanı kısacası kapatmanın tek yolu yasal olmayan yöntemler. risk almaya gerek yok bunun içinde.
0 Likes
ygtylc
Active Level 7
Galaxy A
geliştirici seçeneklerinden webview kullanımını android sistem webview yapın.
ErenA
Active Level 6
Galaxy A
Varsayılan tarayıcı olarak chrome u seçmişsinizdir o yüzden öyle olması lazım. Yoksa devre dışı bırakmanıza rağmen aktif olamaz.
0 Likes
jö
Active Level 6
Galaxy A
Varsayılan uygulamalar kısmından baktım Samsung tarayıcı olarak görülüyor
0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy A
varsayılan tarayıcıyı samsung internet olarak seçip devre dışı bırakınız google play uzerindende oto güncellemeyi chrome için kapatınız
0 Likes