cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Burada konuşalacak konu değilde ama hadi neyse

(Topic created on: 04-26-2025 10:46 PM)
24 Views
SamsungHype
Active Level 3
Options
Galaxy A
Arkadaşlar telefon seçmekte çok zorlanıyorum ve aklımda çok fazla telefon var ama hangisini seçsem bilemiyorum 

Kesin olmayanlar (pahalı):S23
Orta segment:A36, A56, Poco X7 Pro

Poco X7 Pro 512/12
A36 256/8
A56 256/8
S23 256/8

Ana kullandığım bölümler:Kamera, depolama, oyun
Galaxy A
Buna ciddi seri yankılı bir şekilde yakılır 🔥 🔥 🔥
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
S23 üretimi durdu artık piyasada kalanların fiyatları uçuk. S24 FE hepsini tekler.
0 Likes
SamsungHype
Active Level 3
Galaxy A
Exynos 2400😭
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
Bence gayet iyi bir işlemci. Modem verimliliği dışında SD tarafından geri kalır bir yanı yok. Emülatörlerde performans sorunları One UI 7 ile çözüldü. Geçmişte verimlilik sorunlarından dolayı bir Exynos önyargısı var ama bu günümüzde doğru değil. Bir de S23'ün 1 tane güncellemesi kalacak bu sene içinde. Android 17 ile yolun sonuna gelecek muhtemelen. Eğer desteği uzatmazlarsa.
zaferdertli
Active Level 6
Galaxy A
S23 kesinlikle
Galaxy A
S24 fe bu arada
0 Likes
SamsungHype
Active Level 3
Galaxy A
S24 FE trde exynoslu sadece, yurtdışı oluncada imei sorunu var düzeltmesi 15000-20000
0 Likes
baturovski
Active Level 6
Galaxy A
Ben s24 Fe yerine poco öneririm işlemci olarak çok çok daha iyi. Arayüz vs önemli ise tabiki de Fe. Kamera da Samsun'da daha iyi hocam. Eğer oyun çok oynuyorsan poco al geç düşünme bile 🙏
SamsungHype
Active Level 3
Galaxy A
OS sorunları olduğu halde ben 8.5 puan veriyorum şahsen
baturovski
Active Level 6
Galaxy A
Evet baya saçma sorunlar olabiliyor diyeceğim de en son poco X3 NFC kullandım kaç yıllık telefon..onda vardı öyle şeyler ama yeni telefonlarda hala öyle ufak sinir bozucu buglar var mıdır bilemiyorum gerçekten..kullanmak lazım günahlarını almayalım ama insanlar hala var diyor. Android kralı Samsung ya