- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar buds 2 kulaklığım werableye bir türlü bağlanmıyor çalışmıyor sıfırladım kaldırdım ama olmuyor
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-25-2023 06:16 AM in
Galaxy AMerhaba umuttrn52,
Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable > Ayarlar > Buds Hakkında > Gear ‘ı Sıfırla öğesini seçiniz. Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir.
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
Sorunun devamı halinde bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.
https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-25-2023 12:09 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-25-2023 06:16 AM in
Galaxy AMerhaba umuttrn52,
Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable > Ayarlar > Buds Hakkında > Gear ‘ı Sıfırla öğesini seçiniz. Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir.
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
Sorunun devamı halinde bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.
https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport
Teşekkürler.
MOD