cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bluetooth sürümü düşürmek mümkün mü?

(Topic created on: 04-13-2024 12:39 AM)
649 Views
Tamerr11
Beginner Level 4
Options
Galaxy A
Aktif olarak kullandığım Samsung Galaxy A34 cihazımı JBL Tune BT660nc ile eşleştirdiğimde müzik dinlediğim esnada ses kesilmelerinden dolayı şikayetçiydim. Sorunun kulaklıkta olduğunu düşündüm ancak birkaç denemeden sonra sorunun Bluetooth sürümlerinin uyuşmadığından kaynaklandığına dikkat ettim. Kulaklığımı Bluetooth 5.3 cihazım ile eşleştirdiğimde sürekli olarak ses kesintileri meydana geldi ancak herhangi bir 5.0 sürümüne sahip Android veha IOS cihazı ile eşleştirdiğimde sorunun ortadan kalktığına dikkat ettim. Kulaklığımın Bluetooth sürümü 5.0 ancak kullandığım kulaklıktan memnun olduğum ve değiştirmek istemediğim için aktif olarak kullandığım mobil cihazımın Bluetooth sürümünü de 5.3 ten 5.0 a çekmek istiyorum. Yardım ve önerilerinizi en kısa zamanda bekliyorum.
0 Likes
6 Comments
CanAcar
Active Level 8
Galaxy A
Bluetooth sürümü yazılımsal özellik değildir, donanımla alakalıdır. Değiştirilemez.
Tamerr11
Beginner Level 4
Galaxy A
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
0 Likes
CanAcar
Active Level 8
Galaxy A
rica ederim ne demek, iyi forumlar.
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
Donanımsal bir olay
Melih_S24FE
Expert Level 1
Galaxy A
Belki çok alakasız olacak ama ben telefonu ilk aldığımda ses kayöası oluyordu bende sürğmden sandım meğer ekstra karartma açıkmış kapattım düzeldi, ama sizinkinde direkt bağlantı sorunu var onunla alkası olmayabilir
Tamerr11
Beginner Level 4
Galaxy A
bendeki sorun tamamen sürüm uyuşmazlığından kaynaklanıyor