DoğanBey
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Selamlar 2 farklı kulakligim var ve ikisindede bağlantı kopuyor . Bluetooth problemi var galiba telefonda çözümü var mi ?
4 Comments
srdrdmrl77
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-29-2024 12:05 PM in
Galaxy A
Süreklimi kopuyor , bulunduğun belli bir noktadamı kopuyor , evdemi kopuyor , gezerkenmi kopuyor yoksa gün içinde 1 - 2 kere kopmamı yaşanıyor.
DoğanBey
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-29-2024 12:07 PM in
Galaxy A
Bir kulaklıkta surekli kopuyor diğerinde arada yapıyor sokakta müzik dinlerken yapiyor . Böyle bisey daha önce yoktu
srdrdmrl77
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-29-2024 04:41 PM in
Galaxy A
Cihazlarınız kaliteli bir markamı. Bende eskiden jabra vardı çok kopma yaşıyordum. Şimdi buds 2 var kopma yaşamıyorum.
Birde iki kulaklı sağ-sol diyemi bağlanıyor yoksa tek bir cihaz olarakmı bağlanıyor. Eğer tek cihaz olaraksa iki kulaklıktan biri master cihaz ve birinde kopma oluyorsa iki cihaz arasında bir sorun vardır.
Birde iki kulaklı sağ-sol diyemi bağlanıyor yoksa tek bir cihaz olarakmı bağlanıyor. Eğer tek cihaz olaraksa iki kulaklıktan biri master cihaz ve birinde kopma oluyorsa iki cihaz arasında bir sorun vardır.
DoğanBey
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-29-2024 04:44 PM in
Galaxy A
Elimde buds 3 pro ve qcy T13 anc var. Kulaklıkların sağlı sollu baglanmasinda problem yok Ama sonrasında ses kopmalari yaşıyorum Qcy t13 de daha fazla kopma yaşıyorum