cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bluetooth-Wifi çakışması sorunu

(Topic created on: 06-06-2020 01:09 PM)
1142 Views
Yamanos
Active Level 1
Options
Galaxy A

A51 model telefonumda bluetooth kulaklık kullanınca internet çok yavaşlıyor ama wifi üzerinden değiştiremem çünkü evdeki diğer telefonlar 5ghz desteklemiyor telefondan çözmemin bir yolu var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Yamanos,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızda "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokunalım. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri silinecektir.) Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir modem ile deneme yapınız. Farklı modemlerle denediğinizde de aynı sorunlarla karşılaşmanız durumunda, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
8 Comments
UTQA51
Active Level 10
Galaxy A
telefondan değildir wifidendir benimde A51
0 Likes
Yamanos
Active Level 1
Galaxy A
Bazı telefonlarda telefonu 5ghz ye aldıklarını gördüm wifi değiştiremem
0 Likes
UTQA51
Active Level 10
Galaxy A
bende bir sorun yok ama onu söyleyeyim wifidendir
0 Likes
kolega89
Active Level 2
Galaxy A
A50 bendede aynı sorun var samsung artık pişmanlık oldu bana
0 Likes
Yamanos
Active Level 1
Galaxy A
Ben bu telefonu yeni aldım bundan önce huawei y7 2019 kullanıyordum onda da aynı sorun vardı genel bir sorun ama xiaomi forumunda telefonu 5ghz bandına aldıklarını gördüm
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A51 e son 1.2 gb lik bir güncelleme geldi onu yapın. bende herhangi bir sorun yok.
0 Likes
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Wifinin adı otomatik çıkar modemde 2.4 ve 5ghz açıksa ikisinide gösterir istediğinize bağlanabilirsiniz modemin ayarını değiştirmiyorsunuz yanlış anlamadıysam modemle ilgili bunu sordunuz
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Yamanos,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızda "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokunalım. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri silinecektir.) Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir modem ile deneme yapınız. Farklı modemlerle denediğinizde de aynı sorunlarla karşılaşmanız durumunda, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes