cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bip Sesi

(Topic created on: 12-24-2023 11:30 PM)
3459 Views
MehmetYalcnS24plus
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba Telefondan 1 2 haftadır durduk yere zamansız arka arkaya bip sesi geliyor ve sürekli devam ediyor Mesela sabah teli şarj ettim, başlatıyorum birşey yok ama akşama birden bire biplemeye başlıyor Sesi kapadığımda kesiliyor ama açınca gene başlıyor Tel kapanana kadar sürüyor Zil sesi panelinden her bip sesinde zil sesinin azaltıp çoğaldığını farkettim Ayarlardan tüm ayarları sıfırladım, mikrofon izinlerinin hepsini reddettim ama hala devam ediyor Geçende konuyu açmıştım ama düzeldi diye kaldırdım ama malesef düzelmedi 😔Teli sıfırlamak da istemiyorum Yorumlarınızı bekliyorum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MehmetYalcn,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aslında sıfırlamak en iyisi
0 Likes
Galaxy A
Ne bileyim Aynı benzer sorunu yaşan yazmış sıfırladım devam ediyor diye Bir sürü de uğraşıcan Pek taraftar değilim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Google da arastirdin mi bu sorunu
Galaxy A
Araştırdım şikayet varda benzer sorunu yaşayanlar yazmışlar Samsung dan gelen cevaplar klasik sallama Modu 😄Başka da Bi bağlantılı çözüm yok bilgisayar üzerinden yazmışlar kasadan gelen ses falan
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kronik o halde sorun şans işte sana da denk gelmiş
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen hatırlıyorum bu sorunu bir arkadaş daha yazmıştı. Çözümü için aklıma birşey gelmiyor. Belki ayarları sıfırlamak işe yarar. Yada mecburi Servise Danışmak gerek.
Galaxy A
Aslında şimdi aklıma geldi telefonda uygulamalarda alarm çakışması olmuştu birkaç kere Yeniden başlattığmda alarm takılması oldu ve sinir bozucu şekilde alarmlar karıştı aralıksız çalmaya başladılar Teli kapatıp açınca düzeliyordu Bildirimlerini kapayınca düzelmişti Bilmiyorum bununla bağlantılı olabilir mi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Peki bip sesi hangi aralıkta geçiyor,ne kadar sürede bir ve ekranda herhangi bir işaret veya bildirim oluyor mu?
Galaxy A
Yukarıda yazdım mesela akşam durduk yere başlıyor hiç aralıksız şarj bitene kadar Ekranda hiç bir işaret yada bildirim olmuyor