cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bilgisayardan sistem uygulamaları kaldırma

(Topic created on: 02-23-2024 11:19 PM)
364 Views
Avcı_S24Ultra
Active Level 9
Options
Galaxy A
merhaba. pm uninstall -k komutlarıyla sistem uygulaması kaldıran var mı? bunu kullanarak sürekli gereksiz gördüğün uygulamaları kaldırıyorum. sizce sağlıklı bir şey mi bu?
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bunu yapmayın bence tehlike li olabilir
Galaxy A
nasıl bi tehlikesi olabilir ki? resetleyince uygulamalar geri geliyor zaten
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu tarz kodları girerek yada uygulamaları kullanarak gereksiz gördüğünüz ancak sistemin çalışması için gerekli olan bi özelliği yanlışlıkla silersen sorun oluşabilir
Galaxy A
haa yok ya mesela youtube vanced var diye youtube u, samsung free ve sürekli tiktok ve bazı oyunlar indiren uygulama tavsiyesi falan kaldırıyorum en son yasılım güncelleme uygulamasını kaldırdım şuan gğncelleme bana gelmeyecek format atmam lazım önce 😁
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
Android sistem uygulamaarını göremezse hata verir ve sürekli donar kendi kendini resetler.
Galaxy A
anladım sağol
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Önemli bir uygulamayı silmediğin sürece bir sorun çıkarmaz. Kafana takmana gerek yok.
Galaxy A
peki olumlu etkisi var mı
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Yine bu sildiğin uygulamaya göre değişir. Ama genel olarak sonuçta kullanmadığın gereksiz bir uygulama siliyorsun. Yer açılıyor ve arkada o servisler çalışmıyor. Bende senin yaptığın gibi kendimce gereksiz uygulamaları sildim. Telefon çok kötü olmadığı için farkını hissetmedim. Daha giriş seviyesi cihazlarda olumlu bir şekilde etkisi olur.