cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bildirim gecikmesi sorunu yaşayıpta duzeltebilenler gelsin lutfen

(Topic created on: 07-17-2021 12:53 AM)
391 Views
melomen
Active Level 5
Options
Galaxy A

An itibari ile 1 haftalik garantiden donen telefonumu  aldim sarz olmamasi sebebiyle ve bildirimlerin gec gelmesi sorunuyla yolladim sarz sorununu yapip direk oylece yollamislar oysaki bildirimlerin gelmedigini gec geldigini telefonun tus kilidini actigimda geldigini acmadigimda gelmedigini defalarca yazdim ve cozmeden yapmadan yollamayin yazdim aramadigim samsung yetkilisi gordugunuz gibi gondermedigimde servis kalmadi usandim artik bu sorunu yasayan ben boyle cozdum diyen varsa lutfen yardim etsin denemis olabilirim cozumlerinizi ama belki farkli bisey cikar modlar artik nolur konuyu kapatmayin!!ayrica bana bu sorun android 11 guncellemesinden sonra oldu oncesinde yoktu 4 sayfa yazip sorunlarini adamlara yolladim sadece sarz sorununu yapmislar artik o kadar sinirliymki cidden bu sorunu cozemessem nasil hukuksal cozumu varsa arastirip danisacam ozellikle duzeltin ozellikle bakin dedigim soruna bakmayip direk sarz sorunlarini parca yenileyerek yollamislar hadi eyvallah onu bile yapmislar zaten kargo sirketlerine dicek lafimda cok bu sicaklarda telefonu kutudan cikardigimda 40 45 derece olmus gibi yaniyodu yani ben nasi birdaha servise gondereyim 1 hafta bekliyim hemde 1 haftada cildirayim arka kapagini acmislar cihazin guzelce takamamislar citir citir otuyor oda cabasi 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba melomen,

Sizlere iletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmak isteriz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Denizzx
Active Level 7
Galaxy A
Kardeşim bildirim sorunu bende de oldu bu aralar o yazılımsal servis anca telefonu sıfırlar. Boşuna uğraşırsın biraz araştır yollamadan karambole yollama
0 Likes
melomen
Active Level 5
Galaxy A
Valla servise yolladim hic bisey yapmamis saka gibi nasi duzelecrk bu bilmiyorum bi kac kisi de daha duyuyorum bazilari bence dikkst etmiyor bildirimlerinin gec geldigini bazilarininda normal sekilde geliyor cozemedim sebebi ne
0 Likes
Denizzx
Active Level 7
Galaxy A
Önemli bilgilerin varsa yedekle daha sonra cihazi sıfırla ayarlardan düzelecektir
0 Likes
melomen
Active Level 5
Galaxy A
Yok oyle basit yontemleri baya denedim yani bunlardan denemedigim kalmadi oncrsindede yazdim anlayan bu islerden birisiyle gorusmem lazim
0 Likes
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Merhaba
Cihaz kilit ekranında
Kapalı duruyor ve bildirimler
Bir kaç dakika geç geliyor ise bu
Normal sanırım
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba melomen,

Sizlere iletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmak isteriz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes