cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ben telefonuma root attım fakat telefon sürekli yeniden başlıyor

(Topic created on: 02-18-2024 08:32 PM)
1236 Views
User3169
Active Level 1
Options
Galaxy A
Telefona root attığımdan beri sürekli yeniden başlıyor cihazın garantisi bitti yazacak kişi çözümü yazsın cihaz zarar görebilir falan yazmayın şimdiden teşekkürler cihazım: SM A125F
Resolved!
User3169
Active Level 1
Galaxy A
Açtım hatta usb hata ayıklama modunu da açtım sonra recovery Mode yerine giremedim bir türlü bende download Mode kısmından yaptım bootloader lock ve factory reset vardı bende onu yaptım ve telefon böyle oldu peki kurtarılabilir mi
0 Likes
Galaxy A

Hocam o attığınız fotoğraftaki hata vbmeta kontrolü ile ilgili olabilir ben çok bilmiyorum ama cihazınız a12 sanırım twrp yükleyebilirseniz terminal den multidisabler komutunu çalıştırın derim

0 Likes
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba User3169,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.

Bu durumda cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Hotashika
Active Level 7
Galaxy A
Ap patchi sisteme yazarken auto reboot açık miydi?
0 Likes
Solution
PowerProject
Active Level 3
Galaxy A
Öncelikle telefonu download moduna alın, bu modda bootloader unlock durumunu lock olarak değiştirin, sonrasında telefona odin üzerinden stock rom yükleyin düzelecektir.
User3169
Active Level 1
Galaxy A
Sağol canım abim Allah senden razı olsun ama ne zaman root atsam telefon açılmıyor şarja taktığımda bootloop oluyor root atmam için kolay bir yöntem varsa yazabilir misin
PowerProject
Active Level 3
Galaxy A
Bazı telefon modellerinde farklı root atma yöntemleri oluyor ama genelinde sonuç aynı doğru bir yöntemi youtube üzerinden bulabilirsiniz, önerim de custom recovery yüklediyseniz dalvik cache belleği temizleyip telefonu yeniden başlatın düzelecektir büyük ihtimalle, stock recovery kuruluysa da ön belleği temizleyip restart yaparak deneyin derim.
0 Likes
cfcnilay
Active Level 4
Galaxy A

servise götürmen lazm

0 Likes
PowerProject
Active Level 3
Galaxy A
Tabi bootloader kilidini açmadan bu işlemi yaptıysanız diğer aşamaya geçin.
0 Likes
PowerProject
Active Level 3
Galaxy A
Endişe edecek bir durum yok ama telefon knox sayacı 0×1 oldu durum bu.
0 Likes