cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Başlangıç ekranında takılı kaldı

(Topic created on: 01-18-2024 10:49 PM)
5249 Views
rosa13
Active Level 5
Options
Galaxy A
Kardeşimin telefonu şarjı 18 deyken kapanıyor ve açılmıyor bi daha. Şarja takınca başlangıç menusu açılıyor , logo yanıp sönüyor ama telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Telefonu sürekli şarja da kullanıyor. Darbe vs almadı , sizce sorun nedir ? Samsung marka değil telefonu. Bildiğiniz bir konuysa yardımcı olabilir misiniz ?
12 Comments
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Telefonun modelini belirtmemişsiniz
0 Likes
rosa13
Active Level 5
Galaxy A
Hocam samaumg değil markası reeder marka
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
dalga geçmeye çalışcağınıza modeli söyleyin.Markasını sormadım hem,modelini sordum cahil seni
0 Likes
rosa13
Active Level 5
Galaxy A
Cahil değilim önce bunu belirteyim , sizi de yanlış anlamış olabilirim , ben size saygıyla yaklaştım bu uslübunuz nedir ya ?
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Kardeş,siz Samsung değil reeder deyince dalga geçtiğinizi düşündüm kusura bakma.Burası Samsung forumu olduğu için de reeder dediğiniz için hen garip geldi hemde dalga geçtiğinizi düşündüğüm için bu şekilde yaklaştım tekrardan kusura bakma.
Sorun için gelecek olursak:
Format atmayı dene
Olmadı garantisi varsa garantiye yolla
Garantisi yoksa en yakın telefoncuya götürün yazılım yüklemesi yaparlar büyük ihtimal.
Reeder markasının sorunları bitmez sadece sorun çıkar.Eğer bu çözümler işe yaramazsa telefon değiştirmenizi öneririm
0 Likes
rosa13
Active Level 5
Galaxy A
Abicim , biliyorum samsumg platformu burası. Burdaki Abiler / Hocalar sorunları hep çözdüğü için gelip burda söylemek istedim. Garantisi var 6 aylık telefon. Aşırı derecede apk falan indirir zaten. Bir de şarjdeyken kullanıyor. Sorunun ne olduğunu anlamak istedim sadece , teşekkürler yorumunuz için.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Telefonu sürekli şarjda kullanıldığı için anakart a zarar gelmiş olabilir.Reeder in teknik servisine gönderin garantisi varsa ücretsiz yapabilirler belki ama garantisi yoksa parayla yaparlar.
rosa13
Active Level 5
Galaxy A
Tamamdır
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yazılım çökmüş Hard reset denediniz mi
0 Likes