cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Arkadaşlar merhaba A53 cihazım için soğutucu aldım eminönü ithalat dan

(Topic created on: yesterday)
198 Views
THE_ORDER_S23FEBUDS2
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

Daha önce den bu ürünü kullanan oldu mu mağzadan aldık ürünü çok güzel -5 dereceye kadar soğutuyor telefonun arkasını buz ediyor s23fe cihazımda da denedim telefon sanki buzun altında durmuş gibi bi soğukluk sergiledi😂
17 Comments
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy A
Bende de Blackshark Funcooler 4 Pro var. 5-6 dakika boşta çalışınca arkası buz tutuyor. Oyun oynarken kullanıyorum, gayet güzel. Alacak olanlara öneririm. Fiyatı da 1000 lira civarında Amazon'da.
Galaxy A
Ben aldım 400 den 300 e. Ama benimkinde tuş vb yok prize bağlayınca çalışıyor hem zaten şarjı olanların gücü az adamın dükkanı baya vardı camlı dolabın içine koymuş sizin gibi böyle 4 arkadaş geldi onlarada verdik dedi pbg de 30 derecelere kadar tutuyor dedi cihaz teli
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy A
Eminönü'nde satılan şeyler genellikle kaliteli şeyler zaten fiyatı da çok iyi. Trend#*yolda, 800 civarı benzerleri var. Benimki şarjlı değil, 27W ile çalışıyor. Kendi uygulaması falan var zaten. Benim kadar çok oyun oynamayanlara önermem, fazlalık olur.
Galaxy A
Aynen hocam yolda giderken dükkana rast geldik satıcılardan 2 adam çok iyi karşıladı hatta adam 1 tane açmış test için pbg mi oynuyorsunuz deyince hemen çalıştırıp bizde baktık soğutması çok iyidi
0 Likes
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy A
Boşta çalıştır, arkası nemleniyorsa hafif zaten güzeldir. Hayırlı olsun
Galaxy A
Hemen nemleniyor-5 e düşerek ve aşırı soğuk yapıyor parmağımı koyunca hemen hissediliyor
Galaxy A
Çinli minli o patlayabilir shhs
Galaxy A
Yok be trendyol dakiler de Çin ama soğutması yok😂😂
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 4
Galaxy A
Ne kadar aldın veya nereden aldın