cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Arkadaşlar bu nedir?

(Topic created on: 04-16-2020 09:42 PM)
918 Views
jö
Active Level 6
Options
Galaxy A

Uzun süre ekrana basılı tutunca bu sarı halkalı şey çıkıyor. Nedir tam olarak ne işe yarar?

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
otomatik focus otomatik pozlama kilidi. af kilitli olduğunda otomatik focus çalışmaz. ornek bir yere odak yap af kilitli şekilde sonra telefonu hareket ettir ya da kameranın önüne başka bir cisim koy normalde otofokus ile önüne gelen cisme odaklama yapmaya çalışır kamera ama af kilitli olduğunda senin ilk odak yaptığın yeri kilitler anlatabildim mi bilemedim

View solution in context

Solution
Galaxy A
pro modda Af netleme bölümünü ayarlamani sağlar yani manuel focus özelliği. Ae olanda pozlamadir yani auto pozlama anlamına gelir. ortama en uygun pozlamayi ayarlar ve kitlediginiz noktayi kadrajda iken çekimin güzel olması için kullanirsin.

View solution in context

0 Likes
6 Comments
jö
Active Level 6
Galaxy A
Ayrıca sağ üst köşedeki sayı nedir. Android 9da yoktu.
0 Likes
Galaxy A
çekebileceğin fotoğraf sayısıdır büyük ihtimalle
onurA50
Active Level 3
Galaxy A
android 9 vardı odak pozlama kilitliyosun ona bastığından
Solution
Galaxy A
otomatik focus otomatik pozlama kilidi. af kilitli olduğunda otomatik focus çalışmaz. ornek bir yere odak yap af kilitli şekilde sonra telefonu hareket ettir ya da kameranın önüne başka bir cisim koy normalde otofokus ile önüne gelen cisme odaklama yapmaya çalışır kamera ama af kilitli olduğunda senin ilk odak yaptığın yeri kilitler anlatabildim mi bilemedim
AsafBays22
Active Level 4
Galaxy A
netliyor
0 Likes
Solution
Galaxy A
pro modda Af netleme bölümünü ayarlamani sağlar yani manuel focus özelliği. Ae olanda pozlamadir yani auto pozlama anlamına gelir. ortama en uygun pozlamayi ayarlar ve kitlediginiz noktayi kadrajda iken çekimin güzel olması için kullanirsin.
0 Likes