cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Arka planda çalışan uygulamalar.

(Topic created on: 05-08-2021 04:11 PM)
1250 Views
furkancoskun
Active Level 7
Options
Galaxy A

Biliyosunuz sarjı tüketiminin büyük bir bölümünü arka planda çalışan uygulamalar harcıyor sizce hangilerini kapatarak veya devre dışı bırakarak bu sorunun önüne geçebilirim.Ben konum servisleri,oto senkronizasyon,bixby gibi etkinlikleri kısıtladım ama fayda yok.Hâlen sarj tüketimi oluyor aklınıza gelenleri söylerseniz başka arkadaşlarla yaralarlanır bu bilgiden.Cihaz A71

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Beyler android 11 şuna siz beta olarak düşünün şuan biz android 11 android 11 gibi kullanmıyoruz android 10 un 11 versiyonu gibi asıl **bleep** Nisan güncellemesi geldiğinde olacak pil sorununu samsung Türkiye bildirildi sorununnun onlarda farkında ve forumda yayınladım teste şuan a71 için haziran gelebilir tahminimce ortalarında gelir bu güncelleme ile pil/performans / hata onarımı /güvenlik/ stabilizesyon/ optimizasyon ve yeni özelikler gelecek iyi günler.........

View solution in context

0 Likes
12 Comments
iReMmm
Active Level 1
Galaxy A
Bende a71 kullanıyorum 1 hafta önce aldım şarjın çabuk bitmesi gerçekten sorun bende çözüm arıyorum
0 Likes
furkancoskun
Active Level 7
Galaxy A
Hiç oynamadan sarjın gitmesi çok saçma bir şey
iReMmm
Active Level 1
Galaxy A
Evet
Teknomo
Active Level 6
Galaxy A
Yeni güncelleme beklemekten başka bir çözüm yok malesef. İstersen tüm uygulamaları derin uykuya al, güç modu ve uçak modunda kullan, telefonunu max. kısıtla ama gözle görülür hiç **bleep** yaratmayacak. Telefonu kendi haline bırak saatlik %2 şarjın gidecek bu A71 lerin kaçınılmaz sorunu. Defalarca sistem verileriyle kayıt hata raporu gönderdim dalga geçer gibi normal diyorlar, fabrika ayarları sıfırladım android 11 güncellemedi aldı ama yok düzelmiyor.
0 Likes
furkancoskun
Active Level 7
Galaxy A
Ben henüz sıfırlamadım ama onuda deneyecem önceden böyle degildi yeni yeni olmaya başladı
0 Likes
Teknomo
Active Level 6
Galaxy A
Ben sıfırladıktan sonra daha kötü oldu tavsiye etmem ama yinede siz bilirsin. Şu batarya konusunu halletseler tadından yenmeyecek bir cihazda işte hep mağdur oluyoruz batarya performansı berbet kendi kendini tüketiyor.
0 Likes
furkancoskun
Active Level 7
Galaxy A
Kesinlikle pek sıfırlama taraftarı değilim bir gün iyi gidip bir gün kötü gitmesi hic normal degil
0 Likes
Teknomo
Active Level 6
Galaxy A
Bu sadece A71 cihazlarında olan bir sorun bir çok farklı model aynı segmentteki cihazlarla kıyasladığımda böyle bir sıkıntı görmedim. Hiç bir kısıtlama gerektirmeden batarya sorunları olmuyor çok iyi gidiyor. Samsungu kesinlikle kötülemek için söylemiyorum akıcı hızlı ekranı çok tatmin edici bir telefon fakat 4 bin lira bandındaki bir cihaza para veripte her şeyi kısıtlayarak kullanmakta üzücü. Yeni güncellemelerle batarya performansı düzelir, kendiliğinden azalan şarj konudu ortadan kalkar inşallah.
0 Likes
furkancoskun
Active Level 7
Galaxy A
Umarım düzelir kardeşim keyifle kullanirız bu sorun kafama çok takılıyo sürekli bakıyorum sarj düşmüş mü diye 😂
0 Likes