cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Arka plan islem siniri

(Topic created on: 10-08-2023 08:41 PM)
913 Views
gktg261
Active Level 6
Options
Galaxy A
Arka planda islem yok veya 2 işlem seçiyorum.. fakat telefonu yeniden başlatinca standart sinira geçiyor bunu sabit olarak arka planda islem yok yada 2 işlemde birakamiyormuyuz?
image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Hayır bırakamayız Maalesef olmaz sistemi yeniden başlattığı için Her seferinde yeniden seçmek zorundasın Ben de her başlatmada işlem yok yapıyorum

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eger her kapatıp açmada değişiyorsa o zaman olmuyordur ve arka planda işlem yok yapabilirsin sadece.
0 Likes
gktg261
Active Level 6
Galaxy A
Mesela 2islem yada yok sectigimse yeniden baslatma sonrasi standarta otomatik geciyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yok secilincede kapanıyorsa geliştirici seceneklerin tikini kapatıp cihazı yeniden baslatıp tekrar deneyin
0 Likes
gktg261
Active Level 6
Galaxy A
Standart sinir harici hangisini seçersen seç yokta dahil yeniden baslattiktan sonra otomatik olarak standart sinir oluyor
0 Likes
Solution
Galaxy A
Hayır bırakamayız Maalesef olmaz sistemi yeniden başlattığı için Her seferinde yeniden seçmek zorundasın Ben de her başlatmada işlem yok yapıyorum
0 Likes
gktg261
Active Level 6
Galaxy A
Yok demesek 2 veya 3 islem secsek ki yok dersek uygulama gecisleri sirasinda yok oldugu icin kapanma olur 2 3 seciliyken pile faydasi olurmu standart sinira göre?
0 Likes
Galaxy A
Valla benim hiç bişey olmuyor senelerdir öyle yapıyorum Bi sıkıntı yaşamadım Tabi daha az işlem olacağından bir miktar pile faydası olur
gktg261
Active Level 6
Galaxy A
Nasil derin uykuya alarakmi? Otomatik olarak devreye girenler nasi olacak? Mesela otomatik olarak samsungun kendi uygulamalari devreye giriyor
0 Likes