cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Arayan kimliği ve spam koruması

(Topic created on: 10-14-2021 02:08 PM)
3655 Views
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Options
Galaxy A

Bu özellik bir işe yaramıyor. Az önce 0850 ile başlayan bir numara aradı. Ekranda hiç bir uyarı işareti vs. yoktu. Bu nasıl özellik? Ben reddettim. Kendisi kapatsa daha iyi olurdu. Cihaz A20s.

image
Telefon uygulamasında hata yok numaraları ben sildim

image
Özellik açık durumda her zaman

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MutsuzAlper,

Tüm spam ve dolandırıcılık aramalarını engelle seçeneğiniz aktif görünmektedir. Bu durumda, eğer daha önce o numaranın bilgisi, farklı kişiler tarafından işaretlenmedi ise çıkmamaktadır. Bununla birlikte, gelen çağrı esnasında, dolandırıcı/pazarlama gibi seçeneklerden birini seçip kaydedebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba
Konum ile ilgili olarak hata raporu göndermenizi öneriyorum uygulamalar ekranına Gelin Samsung members uygulamasını bulun tıklayın girin 6 ta yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekleri içerisinde hata raporları yazan yazı seçeneğine tıklayın gelen sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun ve tıklayın uygun hata seçeneğini Bulamazsanız Diğer hata seçeneğine tıklayın a
Uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine de bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın önemli ayrıntılara ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kaydı verileri gönder yazan Bu yazı seçeneğini açık halde tutun sorunun sıklığını seçin ve hata raporunu göndereyim
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Teşekkürler
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy A
Önemli değil
Galaxy A
Ben google ın telefonu nu aldım aynı Samsung gibi ama güvenlik daha yüksek benim için olan o diyelim WiFi ağına bağlandığım da 3 veya 4 defa güvenlik taraması yapıyor ondan sonra bağlanıyor ve cihazın lansman sürümü Android 11
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Google Pixel efsane ya bende alacağım insallah
Galaxy A
Ama ben general mobil gm21 aldım o markada Samsung gibi google ait ve güncellemeler daha hızlı geliyor mesela cihazda **bleep** sorun lar oldu o anda hemen bi güncelleme geldi ve onla hemen düzeltildi keşke Samsung da böyle olsa😔😔
Galaxy A
Ama şuan Samsung cihazlarında vardır ama sende o reddetme özelliğine iyi bak derim yada bu spam çağrıları fitrele özelliği yok mu acaba
0 Likes
Oğuzhan34
Active Level 2
Galaxy A
Maalesef bende de böyle önceki telefonum google telefon kullanıyordu ve çok güzel engelliyordu ayrıca bilinmeyen iş yerlerinin adı çıkıyordu
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Aynen google telefon bende deneyimledim efsane
0 Likes