cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Aramalar ekrana geç geliyor

(Topic created on: 08-16-2020 01:25 PM)
204 Views
Sylouist
Active Level 3
Options
Galaxy A

Birini aramak istediğim zaman veya biri aradığına ekrana geç geliyor ve çok sinir bozucu çözüm varmı? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Sylouist,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

6 Comments
A34-5G
Expert Level 1
Galaxy A
bendede bu sorun var ama sadece beni birisi aradığı zaman böyle bise var telefon çalıyor ekranda bise yok 2 yada 3 sn sonra ekran anca geliyor. samsungla alakalı birşey bu herhalde
0 Likes
Brazl
Active Level 7
Galaxy A
Evet genelde öyle oluyor. Ama bana göre çok sorun değil.
0 Likes
Sylouist
Active Level 3
Galaxy A
çok sorun değil ama bazen sinir bozuyor acil birini aramak istiyorum ekrana geç filan geliyor
Brazl
Active Level 7
Galaxy A
Evet bazen oluyor.
fatihckr
Active Level 7
Galaxy A
j7 pro kullanıyorum sorun aynı yazılımla alakalı 👍
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Sylouist,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​