- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba,a 72 telefonumun var,arama sırasında ekran kapanıyor, güç tuşuna basmadan aramayı sonlandıramıyorum, anneme aynı telefondan aldım aynı hata onda da var..nasıl çözebilirim, her şeyi denedim
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-07-2022 01:17 PM in
Galaxy AHem Siz hem de anneniz her ikiniz de hata raporu göndermenizi öneriyorum cihazınızda veya cihazlarınızda yazılımsal hata olabilir yukarıda bıraktığın linke tıklayarak detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-07-2022 01:17 PM in
Galaxy AHem Siz hem de anneniz her ikiniz de hata raporu göndermenizi öneriyorum cihazınızda veya cihazlarınızda yazılımsal hata olabilir yukarıda bıraktığın linke tıklayarak detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-07-2022 01:38 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-07-2022 01:44 PM in
Galaxy ASamsung menbırs
Uygulamasına tıklayıp giriyoruz alt tarafta yer alan yardım Alın Yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun tıklayın uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın önemli ayrıntıları ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazı seçeneğini mutlaka açık halde bırakın sorunun sıklığını seçin hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs
Uygulamasını kapatmayın uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar uygulama içerisinde mutlaka birkaç dakika bekleyin rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir
Hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz
Konu ile ilgili olarak yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden mümkün olan en kısa zaman içerisinde bir geri dönüş sağlayacaklardır
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-07-2022 01:47 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink