cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Arama sırasında ekran kapanması

(Topic created on: 03-07-2022 01:04 PM)
2215 Views
8765432
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba,a 72 telefonumun var,arama sırasında ekran kapanıyor, güç tuşuna basmadan aramayı sonlandıramıyorum, anneme aynı telefondan aldım aynı hata onda da var..nasıl çözebilirim, her şeyi denedim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...
Hem Siz hem de anneniz her ikiniz de hata raporu göndermenizi öneriyorum cihazınızda veya cihazlarınızda yazılımsal hata olabilir yukarıda bıraktığın linke tıklayarak detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz

View solution in context

23 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...
Hem Siz hem de anneniz her ikiniz de hata raporu göndermenizi öneriyorum cihazınızda veya cihazlarınızda yazılımsal hata olabilir yukarıda bıraktığın linke tıklayarak detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz
8765432
Active Level 2
Galaxy A
Teşekkür ederim de hata raporunu nereden yazacağım bulamıyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Uygulamalar ekranına geliyoruz
Samsung menbırs
Uygulamasına tıklayıp giriyoruz alt tarafta yer alan yardım Alın Yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun tıklayın uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın önemli ayrıntıları ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazı seçeneğini mutlaka açık halde bırakın sorunun sıklığını seçin hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs
Uygulamasını kapatmayın uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar uygulama içerisinde mutlaka birkaç dakika bekleyin rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir

Hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz

Konu ile ilgili olarak yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden mümkün olan en kısa zaman içerisinde bir geri dönüş sağlayacaklardır
0 Likes
8765432
Active Level 2
Galaxy A
Çok teşekkür ediyorum ne kadar detaylı yazmışsın, yaptım şimdi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ne demek önemli değil yardımcı olabildiysem çok sevinirim
0 Likes
8765432
Active Level 2
Galaxy A
Tamam linke tıklayıp öğrendim, çok teşekkür ederim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ne demek önemli değil Bu arada siz başta anlamadım dediğiniz için ben bir daha ekstra anlattım ekstradan yaptığım Yoruma da bakabilirsiniz
8765432
Active Level 2
Galaxy A
Bence hata,daha önceki telefonumda kulağımdan çektiğimde ya da sensör devreye girdiğinde ekran otomatik açılıyordu, yeni telefonu kapatma tuşuna bakabilmek için önce güç tuşuna basıp ekranı açmaya çalışmıyordum
0 Likes
8765432
Active Level 2
Galaxy A
Teşekkür ederim,siz de de mi aynı şey oluyor,telefonu kapatmak için önce güç tuşuna mı basıyorsunuz
0 Likes