cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Arama Ses kaydı aktif olan CSC ülkeleri hangileri?

(Topic created on: 12-11-2023 01:55 PM)
2308 Views
YusufAydemir
Active Level 6
Options
Galaxy A

A34 için. A34 te birçok program denedim aramalarda karşı tarafın sesini kayıt etmiyor sadece kendi sesimi kayıt ediyor. Bazı ülkelerde kayıt serbest olduğunu ve o ülkelerde bu özelliğin açık olduğunu okumuştum ama hangi ülkeler onu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

18 Comments
darqLovE
Active Level 6
Galaxy A
Aynen , manuel başlatmaya çalıştım , ses kaydı alınamaz diyor 1702300567586_1702300567573_0.jpg
YusufAydemir
Active Level 6
Galaxy A
Keşke kaydetseydi ama bu da iyi hiç yoktan. Türkiye'deki romlarda ses kaydı almıyor sanırım yasalardan dolayı. Benim telefona Endonezya android 14 geldiyse yükleyeceğim. Bilgilendirmeler için tekrardan teşekkür ediyorum.
0 Likes
darqLovE
Active Level 6
Galaxy A
Kaydetse iyi olurdu ama ben zaten kullanmadığım için beni etkilemiyor, rica ederim.
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
Bu işlem Türkiye de yasaktır bilginiz olsun!
darqLovE
Active Level 6
Galaxy A
Ben Endonezya rom kurdum , samsung un telefon uygulamasında direkt geliyor , romu da 7-8 aydır belki daha fazladır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım , nfc ödemelerde felanda kullanıyorum sorun yok
YusufAydemir
Active Level 6
Galaxy A
Bazı yerlerde volte vowifi sorunu olabildiği yazıyor sizde olmadı değil mi? Bir de Endonezya yorumu hızlı güncelleme alıyor mu? En hızlı hangi CSC guncelleme alıyor biliyor musunuz?
0 Likes
darqLovE
Active Level 6
Galaxy A
Güncellemelerde güvenlik güncellemeleri tr den bir hafta felan önce geliyor , wifi de herhangi bir kopma vs hiç yaşamadım, volte dediğin wifi araması ise ben pek kullanmıyorum iş yerinde wifi ağım sorunlu olduğu için (benden kaynaklanmadığına eminim apple dahil bütün cihazlarda sorunlu wifi) , en hızlı güncelleme alanları bilmiyorum ama ben bu romda hiç sorun yaşamadığım için bunu kullanıyorum
YusufAydemir
Active Level 6
Galaxy A
Teşekkürler volte ve wifi aramasi düzgün çalışıyor mu rica etsem test edebilir misiniz? Benim için önemli çünkü ben de degistirmeyi düşünüyorum da CSCyi. Yabancı sitelerde felan hep onunla ilgili şeyler yazmışlar ama her CSC de o sorun olmuyormuş zaten.
0 Likes