cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Arabellek boyutu

(Topic created on: 06-28-2024 05:57 PM)
695 Views
dadasA34
Active Level 7
Options
Galaxy A
Bu ne işe yarıyor kaçta yapmak gerek kapalıydıda 1mb ye aldım sıkıntı görmedim şimdilik 
image

11 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam arabellek boyutu, telefonun RAM kapasitesine bağlıdır ve genellikle birkaç megabayttan birkaç gigabayta kadar değişebilir. Yüksek arabellek boyutu, uygulamaların ve işlemlerin daha hızlı ve verimli çalışmasını sağlar.

View solution in context

Solution
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
Hayır telefonu yorar ısınır günlük kaydediyor bu kesinlikle kapat bahsettiğinle alakası yok

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihaz hızlı olmak için yorulmak zorunda teknik olarak?

View solution in context

0 Likes
Solution
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
Cihazın hızıyla alakası yok bunun ayrıca cihaz hızlı olup ısındıktan sonra kasar hızlı olmaz

View solution in context

0 Likes
Solution
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
Adı üstünde günlük kaydediyor daha fazla seçersen daha fazla yorulur cihaz bende kapalı

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
S22 kronik işlemci sıkıntılı tabi, o yüzden sende hızlı olunca ısınıp kasıyor. Diğer telefonların çoğunda böyle bir şey yok

View solution in context

0 Likes
Solution
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
S22 de kapatsamda açsamda ısınıyor kardeşim derdim o değil bunun performansa olumlu etkisi yok sadece cihazın nasıl performans verdiğini vb şeyleri kaydediyor

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yanlışın var

View solution in context

0 Likes
Solution
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
Bende açıktı YouTube de video izlerken gördüm kapattım

View solution in context

0 Likes
Solution
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Bunun performans ile ram veya işlemci ile alakalı olması mantıksız...

Arabellek boyutu androidde günlük kaydedicidir.telefonda problem vb günlük kullanımda oluşan hata vb işlemlerin kaydedildiği yerdir.

En düşük boyuta ayarlamak kısa kayıtları yalnızca sistemdeki kritik sorunları kaydeder.bu belleğe ulaşınca kayit yeniden başlar

Maksimum seviyeye almak daha kapsamlı detaylı komple cihaz bilgilerini kaydeder

Açık olması iyi birseydir.nedeni ise androidd hata ayıklama vb yapilabilmesidir.teknik servisler bu kısmı log kayıtlarını incelerler cihazın arızası daha kolay tespit edilir

View solution in context

12 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam arabellek boyutu, telefonun RAM kapasitesine bağlıdır ve genellikle birkaç megabayttan birkaç gigabayta kadar değişebilir. Yüksek arabellek boyutu, uygulamaların ve işlemlerin daha hızlı ve verimli çalışmasını sağlar.
Solution
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
Hayır telefonu yorar ısınır günlük kaydediyor bu kesinlikle kapat bahsettiğinle alakası yok
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihaz hızlı olmak için yorulmak zorunda teknik olarak?
0 Likes
Solution
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
Cihazın hızıyla alakası yok bunun ayrıca cihaz hızlı olup ısındıktan sonra kasar hızlı olmaz
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
S22 kronik işlemci sıkıntılı tabi, o yüzden sende hızlı olunca ısınıp kasıyor. Diğer telefonların çoğunda böyle bir şey yok
0 Likes
Solution
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
S22 de kapatsamda açsamda ısınıyor kardeşim derdim o değil bunun performansa olumlu etkisi yok sadece cihazın nasıl performans verdiğini vb şeyleri kaydediyor
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yanlışın var
0 Likes
Solution
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
Bende açıktı YouTube de video izlerken gördüm kapattım
0 Likes
Solution
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
Adı üstünde günlük kaydediyor daha fazla seçersen daha fazla yorulur cihaz bende kapalı