cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Antivirus programı

(Topic created on: 04-15-2024 07:19 PM)
211 Views
MMCLViii
Active Level 4
Options
Galaxy A
Buna konuyu iyi bilen biri yada konuyla alakalı olan samsung yetkilisinin yazmasını isterim 
Sorunum şu telefon korumasına bakıldığında mcAfee ile korunduğunu görüyorum ben telefonuma ingilizce öğrenmek için uygulama indirdim herhangi bir virüs uyarısı nedense almadım benim düşüncem ya uygulamada virüs yok yada mcafee nin ise yaramadığı şimdi mcafee ne kadar bir etkisi var ve ekstra bir şey yapmalimiyim 
16 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sadece isteğim çözüm olarak işaretleyin lütfen
0 Likes
Galaxy A
zararı büyük olzcakları cihaz uyarısını veriyor,olmayacakları da programlar buluyır ama samsung zaten sistemi koruyan özelliği koymuş,virüs bulmaması çok sorun değil benim için.
0 Likes
MMCLViii
Active Level 4
Galaxy A
Google üzerinden telefona apk olarak indirilen her şey yada fotograf png nin içine konulmuş rat dosyalar trojen virüs solucan çıkabilir antivirus güncelleme almıyorsa yada kötüyse bunu bir yerden sonra algılamayaz
MMCLViii
Active Level 4
Galaxy A
Dediğini biliyorum ama az çok oyun oynarsan kernel bazlı çalışan antiviruslerin bile gecilebildigini biliyorsundur
0 Likes
MMCLViii
Active Level 4
Galaxy A
Ders çalışacağım uygulama sadece telefonda olmasa pc kurarım dert etmem ama telefonda senin ailenden dahil donuna kadar herseyi ellerine verirsin banka vs
0 Likes
MMCLViii
Active Level 4
Galaxy A
Size iyi günler dilerim kendine yeni birini bulmani tavsiye ederim
0 Likes
MMCLViii
Active Level 4
Galaxy A
Xd konu çözüleli ne kadar olmuş sonradan damlamışın bana ne anlatıyon
0 Likes