Resolved! Solved

Original topic:

Android 13 guncelleme

(Topic created on: 12-22-2022 07:54 PM)
1179 Views
misracndndm
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba, Son gelen güncellemeden sonra A32 telefonum 3 defa acilip kapandi. Hala açılıp kapanmaya devam ediyor. Işletim sistemim kendine gelmiyor. Bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar var mı? Destek verebilir misiniz ?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sıfırlamayı denediniz mi?

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Öncelikle, ayarlar> yazılım güncellemesi> indir ve yükle> menüsel işlemleri sağlayarak sayfa içerisinde yazılım güncellemesi bulunursa oradaki gerekli yönergeleri takip ederek güncellemeyi yapıp kur.
Cihaz düzelmez ise aşağıdakileri uygula.
Cihazını sıfırlamanı tavsiye ederim sıfırlamadan önce önemli veri varsa yedek al.
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Cihazının düzelmediği halinde Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeni tavsiye ederim servis bilgisi için Samsung Müşteri hizmetlerini araman gerekir. 4447711

View solution in context

0 Likes
Solution
misracndndm
Active Level 1
Galaxy A
Çok teşekkür ederim. Şarja takınca düzeldi birden kendi kendine

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sıfırlamayı denediniz mi?
0 Likes
misracndndm
Active Level 1
Galaxy A
Telefon açıldığı gibi sürekli kapanıyor. Açılıyor şifre girmeye çalışıyorum onu da girmiyor sonra tekrar kapanıyor
0 Likes
TürkA55S23
Active Level 5
Galaxy A
Aynı sorun oluyor sıfırlamayla alakalı değil
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Öncelikle, ayarlar> yazılım güncellemesi> indir ve yükle> menüsel işlemleri sağlayarak sayfa içerisinde yazılım güncellemesi bulunursa oradaki gerekli yönergeleri takip ederek güncellemeyi yapıp kur.
Cihaz düzelmez ise aşağıdakileri uygula.
Cihazını sıfırlamanı tavsiye ederim sıfırlamadan önce önemli veri varsa yedek al.
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Cihazının düzelmediği halinde Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeni tavsiye ederim servis bilgisi için Samsung Müşteri hizmetlerini araman gerekir. 4447711
0 Likes
SerhatErgün
Expert Level 3
Galaxy A
Servise başvurabilirsin
Bende A32 android 13 kullanıyorum ben hiç böyle birşey yaşamadım
0 Likes
Solution
misracndndm
Active Level 1
Galaxy A
Çok teşekkür ederim. Şarja takınca düzeldi birden kendi kendine
0 Likes
Onur7934
Active Level 7
Galaxy A
yazılım güncellemesi tamamlandı diyene kadar açılıp kapandı eşimin a32 si şimdi sorunsuz çalışıyor
0 Likes