Original topic:

Android 10

(Topic created on: 02-15-2020 11:05 AM)
386 Views
ozmmc
Active Level 3
Options
Galaxy A
Benim cihazim A305F A30 fakat ithalatçı IMEI sı Türkiye ye kayıtlı ama Samsung Türkiye ye kayıtlı mı bilmiyorum fakat 15 Şubat 2020 de Android 10 alıcak ama benim cihazim o guncellemeyi alir mi?
19 Comments
ozmmc
Active Level 3
Galaxy A
bende de tur tur
0 Likes
ozmmc
Active Level 3
Galaxy A
tmm knk ama benim aldiğimda ithalatçı diyor peki onu geçtim benim telefonun ATA2 ile bitiyor ana bant sürümü fakat güncelmiyiz de ki ASJ2 ben sordum samsung yetkililerine ithalatçı dediler bana ondan zaten bu soruyu sordum
0 Likes
Galaxy A
evet samsung sürümünde SJ2 gözüküyor fakat dün gelen güncellemede Ata1 ata2 ata2 şeklinde sitedeki bilgiler güncellenmemiş. çok dert etme
0 Likes
ozmmc
Active Level 3
Galaxy A
yaziyor
0 Likes
furkan24
Active Level 7
Galaxy A
o zaman ithalatçı değildir türkiye ile aynı zamanda alirsin
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
Kutunun üzerinde Samsung bandrolünün altında İstanbul Pazarlama yazmıyorsa Türkiye çıkışlı değildir ve maalesef Türkiye ile aynı anda Android 10 güncellemesini alamaz
0 Likes
ozmmc
Active Level 3
Galaxy A
yazıyor
0 Likes
ozmmc
Active Level 3
Galaxy A
o zaman alicam anlamına geliyor dimi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
evet alıcaksın mesela benim cihazım Irak sürümünü kullanıyor. Ben Türkiye ile aynanda almayacağım. Ya siz benden önce yada ben sizden sonra alıcağım
#D
Solution
Süpernova
Active Level 6
Galaxy A

Satın aldığın firma Türkiyeye cihazı ithal eder ve kayıtlar, garantisinide kendi sağlayacaktır. Bu durumda güncellemeyi Türkiye üzerinden alabilirsin. Aldığın firmanın  ithal ederek kayıtladığı IMEI ile ilgili durumdur.  Güncelleme ve garanti ile ilgili durum yaşanırsa eğer ithalatcı firmana danışman gerekecektir.  Ucuz fiyatlı ürünler alırken bu tür durumlara dikkat edilmelidir.