cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android 10 bildirim ışığı

(Topic created on: 04-05-2020 04:54 PM)
1187 Views
jö
Active Level 6
Options
Galaxy A

A70 cihazıma android 10 yükledim. Ama bildirim ışığı özelliği gelmeyecek miydi sanki. Öyle hatırlıyorum. Ön kameranın etrafında ışık animasyonu olacaktı. Bulamıyorum 

*Bahsettiğim edge aydınlatması*

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

18 Comments
5JK
Active Level 4
Galaxy A
benim telefonum a51 ama sanirim edge aydinlatmasini diyorsun
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Büyük ihtimal ondan bahsediyor ancak kolay kolay vermez samsung. Geçen senelerde açıklama yapmıştı samsung Always on ve edge aydınlatması için batarya yı az harcaması için özel bir çip telefonlara koyuyoruz demişlerdi.
jö
Active Level 6
Galaxy A
Evet A70e dün güncelleme geldi ama ayarlar menüsünde yok edge aydınlatması. A51de olup da A70de olmaması çok anlamsız
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bildirim ışığı sonradan gelen bir özellik değildir donanımsal dır. Ancak Edge aydınlatması dan bahsediyorsanız sanmıyorum.
jö
Active Level 6
Galaxy A
Evet ondan bahsediyorum
0 Likes
5JK
Active Level 4
Galaxy A
ayarlar bolumune edge aydinlatmasi yaz
0 Likes
5JK
Active Level 4