cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ana ekran sekmelerinde uygulama yoksa silinsin

(Topic created on: 07-13-2023 07:51 AM)
278 Views
serifcicekdag
Active Level 2
Options
Galaxy A
Bir ana ekran sekmesindeki son uygulamayı taşıyın veya kaldırın sonra göreceksiniz ki boş kalan ana ekran sekmesi hala duruyor. 

Boş kalan ana ekranlar fazladan ekran çevirmek demek. Boş ise onu çevirmek de boşa işlem yapılacak demektir. Bir anlamı yok.

Bunun için Ayarlar menüsünde, 
"Ana ekran sekmeleri boşta ise kaldır" gibi bir seçenek eklenmeli. Daha da iyisi otomatikman kaldırılmalıdır.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba serifcicekdag,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

8 Comments
A137ff
Active Level 2
Galaxy A

Var zaten olm ben yeni gönderi göndereli 10 sn olmadı😂

serifcicekdag
Active Level 2
Galaxy A
Hayır yok.
Olan şey : Ana ekran düzeni menüsünden iki seçenek var. Sadece ana ekran seçersek maalesef web siteler icin ana ekrana eklediğim linkler klasörü kayboluyor. Yoksa onu ben de biliyorum.

Bir seçenekteki hata:
Linkler klasörü kayboluyor.

Diğer seçenekteki hatada:
Boş ekranlar otomatik silinmiyor
circless
Active Level 9
Galaxy A
Gerek yok bu var1689229875299_1689229875287_0.jpg
serifcicekdag
Active Level 2
Galaxy A
O tuş zaman kaybı.

Her uygulama yüklediğimde onu silmem gerekiyor. Ben tam sayfa full ve tek ekran ana sayfa kullanıyorum. Her yeni uygulama yüklediğimde yan sayfaya taşıyor. Her seferinde yüklediğim veya sildiğim uygulama için gidip o lanet düğmeye basmam gerekiyor maalesef. Yani gerek olmasa burda olmazdım. Meizu kullanan bilir, orada uygulama taşarsa ekrandan yeni sekme otomatikman açılır ve uygulama Silinir ise Samsunglarda olduğu gibi ekranlar boş boşuna alan israf edip zaman çalmaz
serifcicekdag
Active Level 2
Galaxy A
Full ve tek ekran kullanıyorum. Ekranlar yok. Hepsi klasör halindeScreenshot_20230713_101601_One UI Home.jpg
serifcicekdag
Active Level 2
Galaxy A
Bu konuyu Samsung a iletmek gerek. İlk güncellemede bunu minik bir if else ile çözer
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Keşke… Çözüleceğini hiç sanmıyorum. Daha doğrusu "gerekli birimlere iletildi"ğini hiç sanmıyorum. Samsung Türkiye hiç umursamıyor.
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba serifcicekdag,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD