cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Allways on display çok pil tüketiyor

(Topic created on: 06-17-2024 03:32 PM)
616 Views
ozzy7
Active Level 5
Options
Galaxy A
Arkadaşlar samsung galaxy a34 kullanıyorum ve eklediğim iki ayrı günün ekran görüntülerinden de gördüğünüz üzere allways on display çok fazla pil tüketiyor. Eski samsung cihazlarda allways on display bu kadar fazla pil tüketmiyordu ama şimdiki cihazlar sanki bu özellik 3. Parti bir yazılımmışta sonradan yüklenmiş gibi çok fazla pil tüketiyor. Samsungun bu sorunu bir yazılım güncellemesiyle çözmesini ve optimize bir şekilde daha az pil tüketimi sağlamasını umuyorum.
image

image

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet haklısın..

Otomatiğe alırsan, cebinde veya karanlık ortamda kendini kapatıyor.. (Daha verimli olur, yani daha az şarj tüketmiş olursun, ben denedim %12,5-13 kar ettim..)

HeRaLDiK

Samsung members üyesi1718627622994.jpg1718628008056.jpg
0 Likes
ozzy7
Active Level 5
Galaxy A
Bende otomatik seçeneği yok malesef 1718627968315.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😢 herkese şart..
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
A serisinde yok sanırım hocam onlarda acık veya kapalı var sadece
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
One ui 5.1 ile gelmiş.. ilginç..
0 Likes
ozzy7
Active Level 5
Galaxy A
A34 te ışık sensörü yok sanal sensör var yani ışığı algılamak için kamerayı kullanıyor galiba o yüzden otomatik seçeneğini koymamışlar
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Maalesef, Samsung A34 modelinde Always On Display (AOD) özelliğinin "Otomatik" seçeneğinin bulunmadığı doğrudur.

(Bu seçeneğin yalnızca S24 Ultra ve daha üst modellerde mevcut olduğunu belirtmek isterim.)

A34'te AOD özelliğini kullanmak için, "her zaman açık veya yalnızca belirli bir süre boyunca açık" olacak şekilde manuel olarak ayarlamanız gerekir.

A34'te AOD'yi manuel olarak ayarlamak için:
* Ayarlar uygulamasını açın.
* Duvar kağıdı ve kilit ekranı > Always On Display seçeneğine gidin.
* Aşağıdaki seçenekleri kullanarak AOD'nin nasıl çalışacağını ayarlayın:
* Stil: AOD'de gösterilecek içeriği seçin.
* Renk: AOD'nin rengini seçin.
* Saat: AOD'de gösterilecek saat formatını seçin.
* Bildirimler: AOD'de bildirimlerin gösterilip gösterilmeyeceğini seçin.
* Zamanlama: AOD'nin ne zaman açılıp kapanacağını ayarlayın.

Not: AOD'yi manuel olarak açmak pil ömrünü kısaltılabilir. Pil tasarrufu yapmak için AOD'yi her zaman kapalı tutmayı da seçebilirsiniz.
0 Likes
ozzy7
Active Level 5
Galaxy A
Samsungun optimize etmek için güncelleme göndermesi şart bu şekilde kalırsa kullandığında ya pilin hızlı bitecek yada kullanmayacaksın demeye çalışıyorlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung'un politikası bu, işi bittimi kenara atıyor..

(Samsung watch4'ten aşağısı olan Tizen OS yüklü Saatlerin sonunu getiriyorlar şimdi..)
0 Likes