cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

AirPods bağlanmıyor.

(Topic created on: 08-29-2023 01:31 PM)
174 Views
htmca
Active Level 2
Options
Galaxy A

Airpods cihazımı Macbook'um ile eşleştirdiğimde daha sonrasında tekrar cihazımı sıfırlamadan Samsung A51 cihazıma bağlayamıyorum. Her iki cihaz için de sürekli kullanacağımda eşleştirmek için sıfırlamam gerekiyor. Macbook Air'im ile eşleşince daha sonra Samsung'da kullanamıyorum. Samsungla eşleştirince de daha sonra Macbook'da kullanamıyorum. İnternette bununla alakalı sadece sıfırlamamızı söylüyor AirPods'u ama her seferinde sıfırlayarak kullan nereye kadar. Nasıl her ikisinde de sıfırlamadan kullanabilirim, yardımcı olabilir misiniz? (Aynı anda kullanmaktan bahsetmiyorum, birine daha önce bağlandıysam farklı bir zaman öbürüne bağlanamıyorum. Bu durumu kastetiyorum.)

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Ayarlar > Uygulamalar >Filtreden tüm uygulamalar> Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

olmazsa telefonu başka cihazlarla sorun yoksa uyumsuzluk var demekki buna başka telefon ayarsal bir çözüm yok

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Mümkün değil gibi
maalesef
0 Likes
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Ayarlar > Uygulamalar >Filtreden tüm uygulamalar> Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

olmazsa telefonu başka cihazlarla sorun yoksa uyumsuzluk var demekki buna başka telefon ayarsal bir çözüm yok

0 Likes