Original topic:

Ahize temizliği

(Topic created on: 01-30-2025 05:22 PM)
170 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Ahizenin olduğu kısmın çok kirlendiğini düşündüğüm için temizlemek istiyorum, nasıl temizleyebilirim daracık kısmı?

Galaxy A
Sulu boya fırçası ile yapabilirsin verda 😊
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Galaxy A
Kulak çöpü ile deneyebilirsin hafif alkolük birşey sıkarak
3ß
Active Level 6
Galaxy A
Yumuşak uçlu diş fırçası ve kompresör ile hava sıkarak. Saç kurutma makinesinin soğuk kısmı da iş görür. Sakın iğne, kürdan sivri uçlu bir şey sakız yapma
SelfireSS
Active Level 5
Galaxy A
Basınçlı hava kullanmayınız. Zarar verir dikkatli bi şekilde kürdan yada iğne yardımıyla temizlemesi daha sağlıklı olur. Para sorun değilse internette temizlik kitleride bulunuyor.
SelfireSS
Active Level 5
Galaxy A
Çift taraflı bant yada falım sade sakızı elinizle* sündüre sündüre yapışacak hale getirip kullanabilirsiniz fakat ayarında yapmazsanız telefona yapışır.
3ß
Active Level 6
Galaxy A
Kompresörün çıkışı iğne uçlu değilse sıkıntı olmaz. İğne ile zarar vermeniz muhtemel. Bütün elektronik kartlar, cihazlar izopropil alkol, fırça ve basınçlı hava ile temizlenir. Elbette çalışan cihaz izopropil alkol kullanamayacağımız için 2 seçenek kalıyor
SelfireSS
Active Level 5
Galaxy A
Hava tutmak genel olarak tehlikeli tavsiye edilmez fakat, İzopropil alkol fırça gibi aletler var ise önce bu seçenekleri değerlendirmesi gerekir 🙂
3ß
Active Level 6
Galaxy A
Hocam hava tutmak neden tehlikeli olsun😊, ip sertifikalı telefona hava tutmaktan korkmayınız :)
SelfireSS
Active Level 5
Galaxy A
Apple ve Android cihazlardan tecrübe olarak söylemiştim zira bazı cihazlar hassas yada dayanıksız olabiliyor 😅
3ß
Active Level 6
Galaxy A
Hocam aramızdaki iletişim problemini galiba çözdüm, ben hava tutmaktan bahsederken belli bir açı ile kastetmiştim siz ise anladığım kadarıyla ahizeye dayayıp hava tutmak olarak kastettiniz galiba 😊 sorun yok herkes kendi bildiği gibi sorunu çözebiliyorsa zaten sorun yok demektir ortada :)